- ruusu - pala hirven paistia - puolukoita - valkoisia papuja tomaattikastikkeessa - hyla-piimää - nauris - seesaminsiemeniä - hapankorppuja - luumuja - Wasabi-tahnaa
Markus Maulavirran ja Salla Paajasen menu:
Papukeitto ja hirvi wasabi
1 prk papuja hirven lihaa wasabi-tahnaa valkoviiniä
Keitä pavut ja mausta valkoviinillä, kiehauta ja soseuta. Leikkaa hirvi ohuiksi viipaleiksi, mausta vasabilla ja kasta keittoon. Nautiskele.
Puolukka-sesam piimäjuoma
2 dl piimää 1 dl puolukoita 1 rkl sesaminsiemeniä
Soseuta kaikki aineet tehosekoitttimessa.
Hirvi-tartar
pala hirveä munankeltuainen suolaa pippuria
Hakkaa hirvi veitsellä hienoksi. Mausta, ja muotoile pihviksi. Laita keskelle munankeltuainen. Tarjoa puolukkasurvoksen kera.