Mainos

Salla Paajasen kassi:

- ruusu - pala hirven paistia - puolukoita - valkoisia papuja tomaattikastikkeessa - hyla-piimää - nauris - seesaminsiemeniä - hapankorppuja - luumuja - Wasabi-tahnaa

Markus Maulavirran ja Salla Paajasen menu:

Papukeitto ja hirvi wasabi

1 prk papuja hirven lihaa wasabi-tahnaa valkoviiniä

Keitä pavut ja mausta valkoviinillä, kiehauta ja soseuta. Leikkaa hirvi ohuiksi viipaleiksi, mausta vasabilla ja kasta keittoon. Nautiskele.

Puolukka-sesam piimäjuoma

2 dl piimää 1 dl puolukoita 1 rkl sesaminsiemeniä

Soseuta kaikki aineet tehosekoitttimessa.

Hirvi-tartar

pala hirveä munankeltuainen suolaa pippuria

Hakkaa hirvi veitsellä hienoksi. Mausta, ja muotoile pihviksi. Laita keskelle munankeltuainen. Tarjoa puolukkasurvoksen kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.