Salla Paajasen kassi:

- ruusu - pala hirven paistia - puolukoita - valkoisia papuja tomaattikastikkeessa - hyla-piimää - nauris - seesaminsiemeniä - hapankorppuja - luumuja - Wasabi-tahnaa

Markus Maulavirran ja Salla Paajasen menu:

Papukeitto ja hirvi wasabi

1 prk papuja hirven lihaa wasabi-tahnaa valkoviiniä

Keitä pavut ja mausta valkoviinillä, kiehauta ja soseuta. Leikkaa hirvi ohuiksi viipaleiksi, mausta vasabilla ja kasta keittoon. Nautiskele.

Puolukka-sesam piimäjuoma

2 dl piimää 1 dl puolukoita 1 rkl sesaminsiemeniä

Soseuta kaikki aineet tehosekoitttimessa.

Hirvi-tartar

pala hirveä munankeltuainen suolaa pippuria

Hakkaa hirvi veitsellä hienoksi. Mausta, ja muotoile pihviksi. Laita keskelle munankeltuainen. Tarjoa puolukkasurvoksen kera.

Lue myös:

    Uusimmat