Salkkarit-tähdet suihkurallissa ja Jere Karalahti ilmiömäisenä Sätkyukkona – tässä Posse-kauden ikimuistoisimmat hetket

Possen rämäpäät ilahduttivat kotikatsomoita tänä syksynä jo neljännen tuotantokauden jaksoin. 

Possen neljäs kausi laitettiin pakettiin lauantaina 18. marraskuuta. Kaudella kotikatsomoita hauskuuttivat Duudsoneista tutut Jarppi, HP ja Jarno, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen sekä tubettajat Lakko ja Herba.

Kausi oli täynnä ikimuistoisia hetkiä ja levottomia vitsejä. Esimerkiksi taitoluistelija Laura Lepistö sai katsojat kihisemään uteliaisuudesta kertoessaan muistoja uransa varrelta. Lepistö muisteli muun muassa hänen ja ystävänsä Kiira Korven yhteisiä kommelluksia treenileireiltä.

– Korven Kiiran kanssa ollaan joskus yötä myöten tultu lätkänpelaajien mökeistä, Lepistö paljasti nauraen.


Jo legendaarista mainetta nauttiva suihkuralli hauskuutti yleisöä tuttuun tapaan läpi kauden. Suihkurallissa vierailivat muun muassa rakastetun Salkkarit-tähdet Johanna Puhakka ja Sara Parikka.


Kaudella todistettiin myös koskettavia hetkiä, kun Posse heittäytyi Roosa nauha -erikoislähetykseen. Hyväntekeväisyysjaksossa kuultiin niin julkisuudesta tuttujen tähtien kuin kotikatsojienkin koskettavia tositarinoita elämästä syövän kanssa. Tarinansa kertoi muun muassa riihimäkeläinen Toni.


Kaudella nähtiin myös lukuisia tähtihaastatteluja. Yksi kauden ikimuistoisimmista hetkistä oli kiistatta Madventuresista tuttujen Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin haastattelu, jossa kaksikko paljasti muun muassa riettaat keinot krapulan taltuttamiseen.


Myös Pekka Pouta paljasti tehokkaat keinot aamu-unisuuden karkoittamiseen.


Jääkiekkoilija Jere Karalahti veti ilmiömäisen suorituksen rakastetussa Sätkyukko-sketsissä. Karalahti viilasi asiakkaita linssiin lihatiskin myyjänä. 


Lue myös:

    Uusimmat