Salibandyjättiläinen muuttaa toiselle paikkakunnalle kauppakeskukseen – idea syntyi Singaporessa: "Suomen paras palloilukokemus"

6:39
Pasi Peltola kertoo, miten Tampereen Classic sai aikanaan alkunsa.

F-liigan suurseura Tampereen Classic saa uudeksi kotiluolakseen Lempäälän Ideaparkin, johon valmistuu uusi tapahtuma-areena. 

Tampereen Classic tiedotti isoista uudistuksista. Seuran ilmeen uudistumistakin isompi asia on muuttaminen syksyllä Tampere Areenasta ison kauppakeskuksen ytimeen. Areenalla pelataan vastaisuudessa miesten ja naisten F-liigan kotiottelut sekä junioreiden SM-sarjaotteluita. 

Classicin toiminnanjohtaja Pasi "Passo" Peltola kertoi saaneensa idean kauppakeskuksessa pelaamisesta, kun joukkkue oli pelaamassa 2017 singaporelaisessa kauppakeskuksessa TPS:ää vastaan. 

Peltola haluaa, että tapahtumat tuodaan ihmisten pariin. 

– Meille on tärkeää ettei jämähdetä paikoilleen, vaan tehdään rohkeita tekoja ja katsotaan mihin ne johtavat. Nyt on oikea aika tehdä tämä huikea muutos.

Classic avaa samalla oman liikkeensä Ideaparkiin. Yhteistyösopimus on neljän vuoden mittainen. 

"Maailman paras salibandykokemus"

Tampereen Classic voitti SM-kultaa 2019 jo neljättä kertaa peräkkäin. 

Valmistuvassa areenassa on 1 200 istumapaikkaa. Tamperen Areenan kapasiteetti on 2 500. 

– Selkeä lähtökohtamme on tarjota maailman paras salibandykokemus ja Suomen paras palloilukokemus niin elämyksellisesti kuin myös urheilullisesti, tiivistää Peltola.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja