Kuopiossa ryöstöaalto: Nyt poliisi etsii Salen ryöstänyttä nahkatakkista miestä

Kuopiossa Päivärannan kaupunginosassa sijaitseva Sale ryöstettiin varhain perjantaina, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Ryöstö tapahtui perjantaiaamuna hieman aamuseitsemän jälkeen. Ryöstäjä sai veitsellä uhkaamalla saaliikseen vähäisen summan rahaa.

Epäilty ryöstäjä on noin 180 senttimetriä pitkä nuori, vaaleahiuksinen mies, joka puhuu suomea. Ruumiinrakenteeltaan mies jäntevä.

Tekohetkellä miehellä on ollut yllään musta nahkatakki, jonka alla vaalea huppari. Päässä tekijällä on ollut vaaleanpunainen, neulottu pipo, johon on leikattu silmäaukot. Jalassa tekijällä on ollut tummat housut sekä tummat, valkopohjaiset Adidas-tennarit.

Kaikki havainnot ja muut tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vastaajanumeroon 029 541 5232. 

Tavattaessa tuntomerkkeihin sopiva henkilö, tulee soittaa suoraan hätäkeskukseen, numeroon 112.

Kuopiossa lyhyen ajan sisällä useita ryöstöjä

Poliisi kertoi viime viikolla etsivänsä henkilöä, jonka epäillään ryöstäneen tai yrittäneen ryöstää kolme kauppaa Kuopiossa viimeisen reilun kuukauden aikana.

Ensimmäinen ryöstö oli 13. joulukuuta Niiralankadun Salessa, josta mies sai haltuunsa kassasta pienehkön summan rahaa.

Miestä epäillään myös tammikuun lopulla Kauppakadulla M-Market Eväskulmassa tapahtuneista kahdesta ryöstöstä, joista ensimmäinen jäi yritykseksi. Myyjän toiminta esti miestä saamaan rahoja mukaansa.

Viime viikon perjantaina mies sai saaliikseen pienehkön summan rahaa Salesta Juhani Ahon kadulta.

Lue myös:

    Uusimmat