Mainos

Sakari Kuosmasen kassi:

- Tenonlohta - kanttarelleja - inkivääriä - omenaa - appelsiinia - porkkanoita - hapankaalia - chilipaprikaa - palsternakkaa - kyssäkaalia - puolukoita - Vita Novaa

Harri Syrjäsen ja Sakari Kuosmasen menu:

Haudutettua kyssäkaalia

2 dl kermaa 1 tl kuminaa 1 tl kurkumaa 1 tl currya

Kuori ja pilko kyssäkaali. Freesaa voissa ja lisää mausteet. Lisää kerma ja hauduta 14 minuuttia.

Savolaisen kokin kasvissetti

1 porkkana 1 palsternakka 2 rkl hapankaalia 1/4 kyssankaalia 1 dl kermaa 1 dl valkoviiniä

Pilko kasvikset. Kuullota kattilassa. Lisää valkoviini ja kerma. Hauduta 14 min. ja lisää päälle kastike.

Täytettyä lohta

200 g lohifilettä paksusta osasta 1 porkkana 1 omena pieni pala inkivääriä (kuorittuna) 1/2 rasia hapankaalia 2 rkl puolukoita

Leikkaa lohen keskelle 4 cm pituinen viilto horisonttaalisesta. Suikaloi porkkana, omena sekä inkivääri ja tunge kalan viiltoon. Paista pannulla nahkapuoli alaspäin 5 min. ja loppukypsennä uunissa 5 min. 200 c:ssa. Paista pannulla kevyesti hapankaalia ja lisää puolukat. Tarjoile lisäkkeeksi lohen kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.