Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Sakari Kuosmasen kassi:

Julkaistu 20.11.2003 15:02

- Tenonlohta - kanttarelleja - inkivääriä - omenaa - appelsiinia - porkkanoita - hapankaalia - chilipaprikaa - palsternakkaa - kyssäkaalia - puolukoita - Vita Novaa

Harri Syrjäsen ja Sakari Kuosmasen menu:

Haudutettua kyssäkaalia

2 dl kermaa 1 tl kuminaa 1 tl kurkumaa 1 tl currya

Kuori ja pilko kyssäkaali. Freesaa voissa ja lisää mausteet. Lisää kerma ja hauduta 14 minuuttia.

Savolaisen kokin kasvissetti

1 porkkana 1 palsternakka 2 rkl hapankaalia 1/4 kyssankaalia 1 dl kermaa 1 dl valkoviiniä

Pilko kasvikset. Kuullota kattilassa. Lisää valkoviini ja kerma. Hauduta 14 min. ja lisää päälle kastike.

Täytettyä lohta

200 g lohifilettä paksusta osasta 1 porkkana 1 omena pieni pala inkivääriä (kuorittuna) 1/2 rasia hapankaalia 2 rkl puolukoita

Leikkaa lohen keskelle 4 cm pituinen viilto horisonttaalisesta. Suikaloi porkkana, omena sekä inkivääri ja tunge kalan viiltoon. Paista pannulla nahkapuoli alaspäin 5 min. ja loppukypsennä uunissa 5 min. 200 c:ssa. Paista pannulla kevyesti hapankaalia ja lisää puolukat. Tarjoile lisäkkeeksi lohen kanssa.

Lisää aiheesta:

Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitusKolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!Miten kumppanin pornon katseluun tulisi suhtautua? "Voitaisiin nähdä enemmän mahdollisuutena"Positiivisia uutisia: Nuorilla pyyhkii aiempaa paremmin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 09:15
    Takaisinvedot

    Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitus

  • 08:19
    Koirat

    Kolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"

  • 07:46
    Ruoka

    Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!

  • 06:31
    Nettiporno

    Miten kumppanin pornon katseluun tulisi suhtautua? "Voitaisiin nähdä enemmän mahdollisuutena"