SaiPa ennätysjahtiin illan SM-liigakierroksella – maalille yllätysvalinta

SaiPa jahtaa seuraennätystä, kun se kohtaa Tapparan jääkiekon SM-liigakierroksella tiistaina.

SaiPa liitää seitsemän ottelun voittoputkessa, mikä sivuaa seuran ennätystä vuodelta 1998. SaiPan maalilla aloittaa tiistaina 20-vuotias Niclas Westerholm, jolle ottelu on ensimmäinen SM-liigassa.

Liigakierroksella pelataan yhteensä viisi ottelua.

Jukurit - TPS

Jukurit katkaisi kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa lauantaina, kun se kaatoi HPK:n 3-2. TPS:n Jasper Lindsten ja Teemu Väyrynen viettivät kahden maalin iltaa lauantaina, kun turkulaiset kukistivat Ilveksen 6-3.

Kärpät - KooKoo

Kärpät hävisi lauantaina niukasti SaiPalle 1-2. KooKoo puolestaan voitti HIFK:n 4-3 jatkoajalla. KooKoon Miikka Pitkänen ja Patrick Bjorkstrand ovat viiden ottelun pisteputkessa.

Lukko - JYP

SM-liigan kärkipäässä keikkuvat Lukko ja JYP kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa JYP otti 4-1-voiton. JYPin Jani Tuppurainen loukkasi itseään lauantaina eikä ole kokoonpanossa illan ottelussa.

Pelicans - Ässät

Viime viikon liigapeleistä sairastumisen vuoksi sivussa ollut Pelicansin pistenikkari Iikka Kangasniemi on jälleen pelikunnossa. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin Pelicans oli parempi luvuin 6-2.

Tappara - SaiPa

SaiPa jahtaa kahdeksatta perättäistä voittoaan SM-liigassa, mikä olisi seuran uusi ennätys. SaiPan maalivahti Frans Tuohimaa valittiin toista kertaa putkeen SM-liigan viikon kuumimmaksi pelaajaksi, mutta illan ottelun kokoonpanon aloittavaksi maalivahdiksi on kuitenkin merkitty 20-vuotias liigadebytantti Niclas Westerholm. Ensiesiintyminen tapahtuu kovimmassa mahdollisessa paikassa, sillä puolustava mestari Tappara on voittanut kolme edellistä peliään maalisuhteella 14-4. 

Lue myös:

    Uusimmat