Mainos

Sähköllä suuremmat rinnat ja hengityslaitteella kauniimpi ääni

Kauneudenhoidon kuumimmat uutuudet tulevat Japanista. Etenkin kun on kyse uusista vekottimista, joista kukaan täällä ei ole vielä kuullutkaan.

Japani on ollut kauneudenhoitotuotteiden ja -laitteiden edelläkävijä jo pidemmän aikaa. Miltä esimerkiksi seuraavat vekottimet kuulostavat?

Kauniimpi ääni treenillä

Kauneuteen ei liity vain ulkoiset asiat. Upean ulkomuodon ja huolitellut olemuksen voi pilata vääränlainen ääni. Japanilaiset ovat kehittäneet laitteen, joka treenaa äänihuulia ja ääntä. Laite avaa kurkkua ja lupaa, että muutaman minuutin treeni päivittäin rentouttaa äänihuulet, auttaa hengittämään oikein ja näin tekee äänestäsi kauniimman.

Päätä virkistävä hierontalaite

Omituista hevosharjaa muistuttava väline kiinnitetään kahvalliseen pääpantaan. Ajatuksena on, että se stimuloi 234 pistettä päänahassa, kun pannalla harjataan hiuksia. Daily Mailin testin mukaan harjan rentouttava ja päähieronnan tarjoava ajatus on miellyttävä, muttei kuitenkaan juurikaan eroa tavallisesta hiusharjasta.

Vyötäröä muokkaava tyyny

Sydämen muotoinen pinkki-harmaa tyyny on ergonomisesti suunniteltu ylläpitämään tervettä ryhtiä ja kehittää samalla keskivartalon lihaksia. Tuote lupaa, että vatsalihastreenin ja ikävät dieetit voi unohtaa, sillä pelkästään tyynyllä makaaminen jo auttaa parantamaan ryhtiä ja ulkomuotoa. Uskoo ken haluaa.

Alumiininen kasvohoito

Britney Spears kertoi kaunistuvansa alumiinifolion avulla, mutta japanilaiset ovat vieneet tämän kauneusvinkin astetta pidemmälle. Nousevan auringon maa tarjoilee uutuustuotteena pinkkiä alumiiniorigamia, joka asetellaan kasvoille ja kiinnitetään niskaan velcro-nauhalla. Päälle asetetaan metallinen kypärä. Ajatuksena on luoda kasvoille oma pikkuinen sauna. Helpompaa ja miellyttävämpää saattaisi olla käydä oikeassa saunassa...

Sähköllä suuremmat rinnat

Haluaisitko suuremmat rinnat? Ajatus on, että pieni hierontalaite stimuloi sähköllä rintoja ja saa ne näin kasvamaan ja samalla kiinteytymään. Paristokäyttöinen pinkki hieromalaite sopii japanilaisten mukaan vaikka kylvyssä käytettäväksi. Lieneekö kuitenkin sähkölaitteen käyttäminen kylvyssä täysin turvallista?

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Japan Trend Shop

Lähde: Japan Trend Shop

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.