Ryhmä itki – olympiavoittaja toteutti syöpään kuolleen veljensä toiveen

Alppihiihdon olympiavoittaja Wendy Holdener toteutti helmikuussa kuolleen Kevin-veljensä toiveen.

Sveitsiläisen alppitähti Wendy Holdenerin, 30, Kevin-veli menehtyi helmikuussa syöpään 34-vuotiaana. Wendy on nyt toteuttanut Kevinin toiveen helihiihtämään lähtemisestä.

Holdenerin sunnuntaisesta Instagram-julkaisusta käy ilmi, että hän oli helihiihtämässä Kanadan Revelstokessa. Helihiihto on laskettelua vuorelta, jonne mennään helikopterikyydillä.

– Tämä matka oli varattu elokuussa 2023. Kevin halusi vielä meidän menevän ja toteuttavan hänen unelmansa helihiihtämisestä, Wendy Holdener kirjoitti.

Holdener kiitti ryhmää, joka oli hänen kanssaan laskemassa Kevinin muistolle.

– Me nauroimme, itkimme, halasimme, hiihdimme, söimme, nauroimme ja itkimme vähän enemmän. Emme olleet kuitenkaan koskaan yksin kaivatessamme häntä, Holdener kirjoitti.

Yhdessä julkaisun kuvista näkyy puuhun kiinnitetty Kevin Holdenerin muistolaatta. Yhdessä otoksessa pidetään kädessä kehyksissä olevaa kuvaa Kevinistä.

Wendy Holdener on alppihiihdon olympiavoittaja Pyeongchangin joukkuekilpailusta 2018. Hänellä on kolme naisten maailmanmestaruutta, joista kaksi on alppiyhdistetystä ja yksi joukkuekilpailusta.

Lue myös:

    Uusimmat