Ruotsin kuninkaallinen perhe lähetti surunvalittelunsa: "Haluamme ilmaista syvän osanottomme"

Kouluampuminen Vantaalla: Näin tapahtumat etenivät 5:49
Kouluampuminen Vantaalla: Näin tapahtumat etenivät

Ruotsin kuninkaallinen perhe lähetti sähkeellä presidentti Alexander Stubbille surunvalittelunsa Vantaan kouluampumisen johdosta.

Ruotsin kuningasperhe on lähettänyt surunvalittelunsa presidentti Alexander Stubbille  Vantaan Viertolan kouluampumisen johdosta. 

Perheen lähettämä sähke presidentti Stubbille julkaistiin Ruotsin kuningashuoneen virallisilla nettisivuilla

– Arvoisa presidentti Alexander Stubb, perheeni ja minä olemme järkyttyneinä saaneet kuulla uutisen Vantaan koulussa Helsingin ulkopuolella tänään tapahtuneesta ampumisesta. Ajatuksemme ovat uhrien, heidän perheidensä, oppilaiden ja henkilökunnan luona, ja haluamme ilmaista syvän osanottomme heidän ja teidän surunne johdosta, kuningas Kaarle Kustaan  allekirjoittamassa sähkeessä todetaan. 

Maanantaina 2. huhtikuuta tapahtunut Viertolan kouluampuminen on noussut kansainväliseksi uutiseksi ja siitä on uutisoitu laajasti myös Ruotsissa. 

12-vuotiaan kuudesluokkalaisen pojan epäillään ampuneen kolmea luokkatoveriaan, joista yksi, niin ikään 12-vuotias poika, menehtyi välittömästi. Kaksi muuta uhria, jotka ovat 12-vuotiaita tyttöjä, ovat yhä sairaalahoidossa ja heidän vammansa ovat erittäin vakavat. 

Lue myös:

    Uusimmat