Ruotsin hiihtotähti musertavissa ongelmissa – päätä alkoi jyskyttää kesken MM-kisan: "Uskon, että kausi on ohi"

Ruotsalainen hiihtotähti Calle Halfvarsson keskeytti Oberstdorfin MM-kisojen 15+15 kilometrin yhdistelmäkilpailun ja avautui sen jälkeen synkistä ongelmistaan. Halfvarsson uskoo, ettei hiihdä enää tällä kaudella.

Halfvarsson, 31, sai kisan aikana päänsäryn, mutta tämä ei ollut ainoa hänen vaikeuksistaan. Ruotsalaisen mukaan hänen kroppansa ei toimi kuten sen pitäisi. Hänestä tuntuu, ettei hänellä ole lainkaan energiaa.

– Tunnetta, joka minulla on ollut kesän ja syksyn aikana, ei ole enää, se on täysin mennyttä. Sai jopa jyskyttävän päänsäryn kisan aikana, tuntuu että olen polttanut kroppani loppuun. On tuolloin vaikea uskoa itseensä, Halfvarsson kertoi SVT:lle.

Aiempina vuosina viesteistä kaksi MM-hopeaa ja yhden MM-pronssin saavuttanut ruotsalainen ei usko, että paljoakaan olisi tehtävissä. Halfvarsson sanoi tehneensä tänään kaikkensa, mutta tulos oli, mitä oli.

– Uskon, että päätän kauden tähän. Minun pitää keskustella siitä vähän.

Halfvarssonista tuntuisi väärältä viedä jonkun muun paikka myöhemmillä kisamatkoilla, kun hän ei ole kunnossa.

– On surullista, kun yrittää niin kovasti eikä saa siitä mitään palkintoa talven aikana. Se on rankkaa.

Venäläinen Aleksandr Bolshunov otti MM-yhdistelmäkilpailussa uransa ensimmäisen arvokisavoiton. William Poromaa oli parhaana ruotsalaisena yhdeksäs ja Iivo Niskanen parhaana suomalaisena 13:s.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja