Ruotsalaishiihtäjän sukuelimet paistoivat kuvasta – "Ei jätä mitään arvailujen varaan"

Ruotsalaislehti Expressen luonnehtii sitä "peniskuvaksi": otos hiihtäjä Gustaf Berglund paljasti "vähän liikaa". 

Kyse on tammikuun lopussa otetusta kuvasta. Berglund oli Sveitsin Gomsissa järjestetyssä maailmancupin 20 kilometrin vapaan kilpailussa paras ruotsalaishiihtäjä 23. sijallaan.

Ruotsin hiihtoliitto julkaisi Berglundin maaliintulosta kuvan. Otos on herättänyt huomiota ja hilpeyttä: Berglundin sukuelimet paistoivat tavallista näkyvämmin hiihtopuvun läpi.

– Kyllä, näen kuvasta jälkikäteen, että tein pienoisen virheen vaatevalinnassani.

– Ensimmäinen spontaani ajatukseni oli: "Hitto! Minun olisi pitänyt käyttää tuulenpitäviä alushousuja. Oli aika selvää, mitä siellä alhaalla oli, Berglund heitti Expressenille.

"Kun näet sen"

25-vuotias Berglund ei ole ottanut asiaa kuitenkaan turhan vakavasti, mistä kielii sekin, että hän päätti jakaa otoksen omalla Instagram-tilillään.

– Kun näet sen... Berglund rustasi tekstiksi.

Monilta ihmisiltä onnitteluja saanut Berglund kertoi, että Gomsissa oli niin lämmintä, ettei hän pukenut paksumpia alushousuja. Jatkossa hän aikoo kuitenkin käyttää tuulenpitäviä boksereita säästä riippumatta.

Berglund sai vielä varmistavan kysymyksen, että onhan otos aito, koska internetissä levitetään nykyään myös monia tekoälyn luomia kuvia.

– Kuva ei jätä mitään arvailujen varaan. Tämä on todellisuutta, Berglund iski.

Berglundin paras henkilökohtainen maailmancupin sijoitus on tammikuulta Val di Fiemmestä Tour de Skin 15 kilometrin perinteisen kisasta. Hän oli tuolloin 13:s.

Lue myös:

    Uusimmat