Ruhtinatar Charlene kommentoi erohuhuja harvinaisessa haastattelussa – paljasti myös todellisen syyn Instagram-tilinsä poistumiselle

Ruhtinatar Charlene puhui harvinaisessa haastattelussa liittonsa tilasta ja siitä, miksi hänen Instagram-tilinsä katosi.

Monacon ruhtinatar Charlene, 45, antoi taannoin harvinaisen haastattelun, jossa hän avatui yksityiselämästään eteläafrikkalaiselle News24-uutissivustolle. Antamassaan haastattelussa ruhtinatar otti kantaa muun muassa liittoaan ympäröiviin erohuhuihin ja kertoi todellisen syyn sille, miksi hänen Instagram-tilinsä katosi yllättäen.

Charlene ja hänen puolisonsa Monacon ruhtinas Albert ajautuivat reilu kuukausi sitten jälleen erohuhujen keskiöön. Eurooppalaisten mediatietojen mukaan pariskunta olisi eronnut lopullisesti ja esiintyisi yhdessä ainoastaan "seremoniallisena parina", kertoi saksalainen News-sivusto.

Ranskalainen Voici-lehti puolestaan kirjoitti, että Charlene ja Albert tapaisivat toisiaan enää "vain ajanvarauksella". Charlenen kerrottiin myös olevan muuttamassa Sveitsiin.

Samaan syssyyn Charlenen yli 462 000:n käyttäjän seuraama hshprincesscharlene-Instagram-tili katosi yllättäen palvelusta. Ruhtinattaren Instagram-tilin poistuminen kiihdytti erohuhuja entisestään.

Charlene kuitenkin kertoi nyttemmin News24-uutissivustolle, että hänen Instagram-tilinsä poistumiselle on yksinkertainen syy. Hänen ja ruhtinas Albertin 8-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques ovat kasvaneet, ja ruhtinatar haluaa kertomansa mukaan suojella jälkikasvunsa yksityisyyttä ja pitää nämä poissa julkisen elämän paineista.

Puhuessaan avioliitostaan ​​ruhtinatar puolestaan sanoi, ettei hän tiedä, mistä hänen ja ruhtinas Albertin liittoa koskevat erohuhut ovat saaneet alkunsa. Hän kiisti huhujen todenperäisyyden ja sanoi pitävänsä niitä uuvuttavina.

Charlene ja Albert avioituivat vuonna 2011. Parin suhteen ongelmista huhuttiin jo häiden aikaan, ja eteläafrikkalaissyntyisen Charlenen kerrotaan yrittäneen paeta Monacosta useaan otteeseen ennen häitä. Vuosien ajan on huhuttu, että liitto olisi jatkunut onnettomana.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat