Lehtiväite: Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene ovat eronneet

Eurooppalaiset medialähteet kertovat, että Monacon ruhtinaspari Albert ja Charlene olisivat eronneet ja Charlene olisi muuttamassa Sveitsiin. 

Monacon ruhtinas Albert, 65,ja ruhtinatar Charlene, 45,ovat jälleen kerran erohuhujen keskellä. Eurooppalaisten mediatietojen mukaan pariskunta olisi eronnut lopullisesti ja esiintyvän yhdessä ainoastaan "seremoniallisena parina", kertoo saksalainen News-sivusto. 

Ranskalaisen Voici-lehden mukaan Charlene ja Albert tapaisivat toisiaan enää "vain ajanvarauksella". Charlenen kerrotaan myös olevan muuttamassa Sveitsiin. 

Mediatietojen mukaan väitetty ero olisi ollut sovinnollinen ja kaksikon kerrotaan sopineen Charlenen palaavan Monacoon aina virallisia juhlatilaisuuksia varten. 

Lähteiden mukaan ruhtinasparin 8-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques viettäisivät suurimman osan ajastaan Monacossa mutta matkustaisivat toisinaan myös äitinsä luokse Sveitsiin. Sisäpiirilähteet kertovat, että Albert ja Charlene olisivat kaikesta huolimatta hyvissä väleissä keskenään.

– Albert ja Charlene ovat hyviä kumppaneita, jotka huolehtivat lapsista vuorotellen, kertoo yksi lähteistä. 

Monacon hovi ei ole vahvistanut erouutisia. 

Charlene ja Albert menivät naimisiin heinäkuussa 2011. Parin suhteen ongelmista huhuttiin jo häiden aikaan, ja eteläafrikkalaissyntyisen Charlenen kerrotaan yrittäneen paeta Monacosta useaan otteeseen ennen häitä. Vuosien ajan on huhuttu, että liitto olisi jatkunut onnettomana.

Erohuhujen lisäksi Charlenen terveydentila on puhuttanut runsaasti viime vuosien aikana. Vuonna 2021 maailmalla kummasteltiin kuninkaallisen lähes puolen vuoden mittaiseksi venynyttä matkaa Etelä-Afrikkaan yllättävän terveyskomplikaation takia. Tämän jälkeen Charlene käväisi perheensä luona Monacossa ja kirjautui lähes samantien useaksi kuukaudeksi hoitoon sveitsiläiselle klinikalle vakavan uupumuksen takia. 

Lue myös:

    Uusimmat