Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rosmariinimarinoidut porkkanat

.
.Copyright MTV Oy 2003
Julkaistu 03.11.2003 15:15(Päivitetty 14.02.2005 12:11)
  • 500 g porkkanoita
  • 1 sipuli
  • 3 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 oksaa tuoretta rosmariinia
  • (appelsiinin kuorta)
  • 1 dl appelsiinin mehua
  • 0,5 dl rypsi- tai oliiviöljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • (tuoretta rosmariinia)

Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi lanteiksi. Kuori ja viipaloi myös sipuli renkaiksi. Laita porkkanat ja sipulit kattilaan ja lisää vesi, sokeri, suola, yksi oksa tuoretta rosmariinia sekä halutessasi raastettua appelsiinin kuorta. Sekoita hieman ja laita kansi päälle. Keitä porkkanoita liemessä kannen alla, kunnes ne ovat vielä napsakoita.Anna hieman jäähtyä ja poista rosmariininoksa. Lisää appelsiinin mehu ja öljy sekä tuoretta rosmariinia. Laita purkkeihin ja jääkaappiin maustumaan vähintään vuorokaudeksi. Porkkanat säilyvät jääkaapissa noin viikon.

Vinkki: Porkkanat sopivat lisäkkeeksi broilerille, rasvaisemmalle lihalle tai vaikkapa gratinoidulle vuohenjuustolle.

Lisää aiheesta:

Mikä on kuumeen raja?Milloin videopelaamisesta tulee ammatti? "Ei riitä, että pelaan kahdeksan tuntia päivässä"Tarkkana joululahjaostoksilla: Verkkokauppa.com listasi taas tuotteet, jotka aiheuttivat pettymyksenJoulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:57
    Flunssa

    Mikä on kuumeen raja?

  • 11:43
    Esports

    Milloin videopelaamisesta tulee ammatti? "Ei riitä, että pelaan kahdeksan tuntia päivässä"

  • 09:02
    Elektroniikka

    Tarkkana joululahjaostoksilla: Verkkokauppa.com listasi taas tuotteet, jotka aiheuttivat pettymyksen

  • 06:47
    Makeiset

    Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?

  • Eilen19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"