Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rosmariinimarinoidut porkkanat

.
.Copyright MTV Oy 2003
Julkaistu 03.11.2003 15:15(Päivitetty 14.02.2005 12:11)
  • 500 g porkkanoita
  • 1 sipuli
  • 3 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 oksaa tuoretta rosmariinia
  • (appelsiinin kuorta)
  • 1 dl appelsiinin mehua
  • 0,5 dl rypsi- tai oliiviöljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • (tuoretta rosmariinia)

Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi lanteiksi. Kuori ja viipaloi myös sipuli renkaiksi. Laita porkkanat ja sipulit kattilaan ja lisää vesi, sokeri, suola, yksi oksa tuoretta rosmariinia sekä halutessasi raastettua appelsiinin kuorta. Sekoita hieman ja laita kansi päälle. Keitä porkkanoita liemessä kannen alla, kunnes ne ovat vielä napsakoita.Anna hieman jäähtyä ja poista rosmariininoksa. Lisää appelsiinin mehu ja öljy sekä tuoretta rosmariinia. Laita purkkeihin ja jääkaappiin maustumaan vähintään vuorokaudeksi. Porkkanat säilyvät jääkaapissa noin viikon.

Vinkki: Porkkanat sopivat lisäkkeeksi broilerille, rasvaisemmalle lihalle tai vaikkapa gratinoidulle vuohenjuustolle.

Lisää aiheesta:

Tunna Milonoff häpesi uupumistaan: "Luulin, että minulla on jokin muistisairaus""Yksiselitteisesti maailman parasta paahtoleipää" – oletko maistanut?Ostitko tämän tuotteen Clas Ohlsonilta? Älä käytä!Kielenhuoltaja kasvismakkarakohusta: Eihän lihapullakaan ole pullaNäin teet täydelliset uunijuurekset – helppoa ja halpaa!Yhtä asiaa autoilijat eivät tajua, ennen kuin poliisi pysäyttää – "Sattuu liikaa ja aivan turhaan"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:20
    Työelämä

    Tunna Milonoff häpesi uupumistaan: "Luulin, että minulla on jokin muistisairaus"

  • Eilen17:26
    Ruoka

    "Yksiselitteisesti maailman parasta paahtoleipää" – oletko maistanut?

  • Eilen15:37
    Takaisinvedot

    Ostitko tämän tuotteen Clas Ohlsonilta? Älä käytä!

  • Eilen14:25
    Ruoka

    Kielenhuoltaja kasvismakkarakohusta: Eihän lihapullakaan ole pulla

  • Eilen13:14
    Ruoka

    Näin teet täydelliset uunijuurekset – helppoa ja halpaa!