Ronnie O'Sullivan sai selkäsaunan ja poistui turnauksesta hämmästellen – "Ei siinä paljoa pystynyt tekemään"

Englantilainen Judd Trump antoi maanmiehelleen Ronnie O'Sullivanille selkäsaunan snookerin World Grand Prix -turnauksen välierässä perjantaina. Trump voitti ottelun erin 6-1. 

Viime vuodet snookerkiertuetta hallinnut Trump esitti ottelussa parastaan ja pussitti kaksi yli sadan pisteen sarjaan ja vielä kolme yli 50 pinnan sarjaa. O'Sullivanin paras oli 71 voittamassaan 4. erässä. 

– En pystynyt vastaamaan parhaalla pelilläni, mutta vaikka olisin pystynyt, en ehkä silti olisi pystynyt haastamaan häntä. Hän upotti palloja joka paikasta, kuusinkertainen maailmanmestari O'Sullivan hämmästeli Trumpin suoritusta. 

– Ei siinä paljoa pysty tekemään, kun vastustajasi pelaa täydellistä, virheetöntä snookeria. Juddia vastaan pitää käyttää jokainen paikka. Jos et käytä, se on sinun viimeinen paikkasi.  

Keväällä 2019 maailmanmestaruuden voittaneen Trumpin alkukausi on ollut huima. Hän on voittanut kaksi turnausta, ollut kahdessa muussa finaalissa ja kahdessa välierässä. Scottish Open -kisan puolivälieräpaikka on hänelle sesongin huonoin suoritus. 

– En muista, että kukaan olisi pelannut tällaista kauden alkua. Muistan kuinka Stephen Hendry ylsi parhaina päivinään 6-7 finaaliin kauden aikana, Trump kommentoi viitaten lajin 90-luvun valtiaaseen, seitsenkertaiseen maailmanmestariin. 

– Olen ollut ennennäkemättömän tasainen. Se motivoi minua entisestään, ja on kiva huomata, että ihmiset pitävät minua suosikkina jopa Ronnieta vastaan. 

Trump kohtaa finaalissa joko Mark Selbyn tai hyvän ystävänsä Jack Lisowskin. Kaksikko pelaa välieränsä lauantaina, ja loppuottelu on edessä sunnuntaina. Turnauksen voittaja saa 100 000 puntaa eli noin 110 000 euroa.  

Lue myös:

    Uusimmat