Ron Dennis: Kimin nopein kierros sensaatiomainen

McLarenin F1-tallin päällikkö Ron Dennis piti Kimi Räikkösen Belgian GP:n voittoa huikeana suorituksena talliltaan. Dennis oli erityisen vaikuttunut Räikkösen lopussa ajamasta kilpailun nopeimmasta kierrosajasta.

Räikkönen ajoi Belgian GP:n nopeimman kierrosajan 1.45,108 minuuttia kisan 42. kierroksella pian sen jälkeen, kun turva-auto oli viimeisen kerran poistunut radalta. Tällä kierroksella Räikkönen karisti Michael Schumacherin lopullisesti kannoiltaan. Räikkösen nopein kierros oli peräti 0,4 sekuntia nopeampi kuin kilpailun toiseksi nopeimman kuljettajan Schumacherin nopein kierros.

- Kimin nopein kierrosaika pari kierrosta ennen maalia on kerrassaan sensaatiomainen, Dennis hehkutti suojattinsa suoritusta.

Myös McLarenin moottorintoimittajan Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Norbert Haug oli riemuissaan voitosta.

- Onnittelut Kimille mahtavasta kisasta. Vaihteisto-ongelmasta huolimatta hän onnistui ajamaan päivän nopeimman kierrosajan. Koko talli on tehnyt todella kovasti töitä, jotta tämä voitto on mahdollistunut. Haluan kiittää kaikkia Wokingin, Brixworthin ja Stuttgartin tehtaillamme. Onnittelut myös Michael Schumacherille ja Ferrarille maailmanmestaruuden voittamisesta, Haug sanoi kisan jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat