F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Romain Grosjeanin vaimolta tunteikas avautuminen miehensä kauhukolarista: "Olin leski kahden minuutin ja 43 sekunnin ajan"

1:48
Videolla Romain Grosjeanin ihmepelastus liekkimerestä.

Formula ykkösten viime kauden Bahrainin GP:ssä koettiin kauhunhetkiä, kun Romain Grosjeanin auto paloi poroksi hänen törmättyään ratavalliin. Grosjeanin vaimo Marion Jollés kertoi Le Figaron haastattelussa, mitä hän ajatteli nähtyään miehensä onnettomuuden.

Jollés oli kotonaan perheen kolmen pienen lapsen kanssa katsomassa Bahrainin osakilpailua. Hän reagoi heti nähtyään onnettomuuden ja käski lapsia poistumaan huoneesta. Toimittajana työskentelevä Jollés kuunteli järkyttyneenä Julian Febreaun selostusta.

– Hän on niin rauhallinen. En ole varma, että olenko kertonut hänelle, mutta hän kantoi minut sen läpi. Mitä enemmän hän kommentoi, sitä enemmän tarrasin kiinni hänen ääneensä, Jollés kertoo itku kurkussa.

– He eivät näyttäneet mitään. Olin leski kahden minuutin ja 43 sekunnin ajan, Jollés jatkaa.

Kuin ihmeen kaupalla Grosjean pelastui. Kamerat välittivät kuvaa F1-kuskista, joka nousi viime hetkillä pois liekkimerestä. Viime hetkillä Grosjean ajatteli lapsiaan ja se antoi ranskalaiselle voimaa.

– Aivoni hyväksyvät asian. Kasvoni ovat rentoutuneet ja kaikki kertoo sen, että tämä oli tässä. Ajattelin, että tämä ei voi tapahtua näin. Se on hetki, jolloin löydän voimaa ja valonpilkahduksen ratkaisun löytämiseksi, Grosjean kuvaili ajatuksiaan istuessaan liekkimeressä.

Grosjeania ei tuon jälkeen enää nähty F1-auton puikoissa. Hän olisi tahtonut kilpailla kauden kahdessa viimeisessä kisassa, mutta käsivammat estivät osallistumisen. Ensi kaudella ranskalainen nähdään Indycar-sarjassa.

Katso pääkuvan videolta Romain Grosjeanin ihmepelastuminen liekkimerestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja