Robin Packalen päätti yhteistyön kansainvälistä uraa työstäneen yhtiön kanssa – kommentoi kohupäätöstä

Erikoishaastattelussa Robin Packalen 15:03
Näin Robin Packalen kommentoi kohun aiheuttanutta päätöstä.

Robin Packalen keskusteli päätöksestä lopettaa yhteistyö Comusic Managementin kanssa Viiden jälkeen -ohjelmassa. 

Tiistaina 10. marraskuuta Viiden jälkeen -ohjelman sohvilla nähtiin vierailijana poptähti Robin Packalen, 22. Laulaja on pyrkinyt viime aikoina vahvasti kansainväliselle uralle. 

Lokakuun alussa uutisoitiin, ettei kansainvälistymissuunnitelma ole sujunut suunnitellulla tavalla. Packalen ja Comusic Management irtisanoivat yhteisen sopimuksensa syksyllä. Packalenin managerina toiminut Mikko Saukkonen kertoi tuolloin Helsingin Sanomille, ettei Comusic ole enää tekemisissä Packalenin kansainvälistymisprojektin tai hänen musiikkiuransa kanssa. Artikkelin mukaan Comusic oli valmistelemassa Packalenin uran uutta suuntaa jo pari vuotta ennen ensimmäistä englanninkielistä julkaisua. Tästäedes Packalenin oma taustayhtiö Robin Entertainment vastaa projektista. 

Packalen kommentoi asiaa Viiden jälkeen -haastattelussa toimittaja Minna Perovuon haastattelussa. 

– Tämä on tietysti ollut haastava vuosi musa-alalla yleisesti ja sitten ihan yhteisymmärryksessä päätettiin lopettaa yhteistyö heidän kanssaan ja koittaa vähän omia siipiä myöskin, Packalen kertoi. 

– Fiilaan kyllä, että ollaan menossa oikeaan suuntaan. 

Packalenin halu suunnata kansainvälisille markkinoille on selkeä ja vakaa. Tästä huolimatta artisti on kuitenkin toistuvasti kieltäytynyt tarjouksista edustaa Suomea Euroviisuissa, jonka myötä kansainvälisiä kuuntelijoita saisi jopa miljoonia. Packalen haluaa kuitenkin luoda kansainvälisen uransa erilaista reittiä pitkin. 

– Ei mulla ole mitään sitä vastaan sinänsä, mutta en ole ehkä ollut ihan sen formaatin fani itse. Se ehkä johtuu siitä, kun mua on useampaan kertaan kysytty sinne, niin olen jättänyt sen tilanteen käyttämättä. En itse ehkä vaan pidä siitä konseptista ja yritän ehkä kaikkia muita kautta saada sitä menestystä, Packalen pohtii. 

Viiden jälkeen MTV3-kanavalla arkisin kello 17.05.

Lue myös:

    Uusimmat