Robin Packalen muistelee edesmennyttä Maki Kolehmaista: "Oli helppo olla"

Suosittu hittinikkari Maki Kolehmainen on poissa 2:40
Suosittu hittinikkari Maki Kolehmainen on poissa.

Robin Packalen kommentoi somessa merkittävän taustavaikuttajansa Maki Kolehmaisen poismenoa. 

Muusikko, säveltäjä ja tuottaja Marko "Maki" Kolehmainen on kuollut 58-vuotiaana. Kolehmainen kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen maanantaina 3. kesäkuuta aamuyöllä Helsingissä.

Kolehmainen tunnetaan parhaiten Aikakone-yhteen säveltäjänä. Hän on myös säveltänyt musiikkia lukuisille artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Anna Abreulle, Einille ja Robin Packalenille

Kolehmaisen kynästä on tullut monia suomalaisten rakastamia hittejä. Hän on yksi Robin Packalenin vuoden 2012 hittikappaleen Frontside Ollien tekijöistä.

Robin kommentoi instagramissa Kolehmaisen olleen suurin syy siihen, miksi hän vielä tänäkin päivänä saa tehdä sitä, mitä rakastaa eniten, eli musiikkia.

– Makin kanssa oli helppoa olla ja nauru aina herkässä. Tämän päivän uutinen kolahti enemmän henkisesti kuin ammatillisesti. Hyvää matkaa Maki, Robin kirjoittaa. 

Kolehmainen tutustui Robiniin tämän ollessa yhdeksänvuotias, kun heidän tiensä kohtasivat Venäjällä järjestetyn New Wave -junior laulukisan myötä.

Vuonna 2012 Kolehmainen kertoi MTV Uutisten haastattelussa hämmästyneensä Robinin lahjakkuudesta.

– Ei ole minulle ole sattunut ennen tällaista lahjakkuutta. Robin on sellainen luonnonlahjakkuus. Hämmästyn joka kerta, kun kuulen hänen laulavan, Kolehmainen kertoi.

Kolehmainen esitteli Robinin Universal Music Oy:n kotimaisen tuotannon päällikölle Hannu Sormuselle, josta tuli myöhemmin Robinin manageri. Sittemmin Kolehmainen oli tekijänä monessa Robinin hittikappaleessa. 

Lue myös:

    Uusimmat