Rintamaitovideo Serena Williamsista hämmästyttää – "Toimi"

Serena Williams yllätti – laulaa syöpakampanjan mainoksessa 0:36
Serena Williams laulaa videolla syöpäkampanjan mainoksessa.

Tennislegenda Serena Williams on hämmästyttänyt faneja videollaan, jossa hän hoitaa auringonpolttamaa ihoa rintamaidollaan.

– Paloin täysin silmäni alta, Williams kertoi TikTokissa julkaisemassaan pätkässä, jossa hän siveli kasvojaan pullotetulla rintamaidolla.

Yhdysvaltalaislegenda valotti olleensa auringossa ja kertoi ihonsa olevan herkkä.

– Pitkä tarina. Joka tapauksessa kokeilen rintamaitoa. Se toimii lapselleni – sanotaan, että laita rintamaitoa kaikkeen, ja minulla on paljon ylimääräistä (rintamaitoa), joten kokeilen sitä noin viikon ajan silmäni alla ja katson kuinka käy.

Williams kirjoitti videon yhteyteen iloisesta havainnostaan.

– Okei, onko tämä täysin outoa? Minun on sanottava, että kun olin käyttänyt omaa rintamaitoani viikon silmäni alla – se toimi! 

Williams ilmaisi haluavansa kuulla muiden ajatuksia ja pyysi kohteliaisuutta.

Joidenkin arvioiden mukaan rintamaidon sisältämät rasvat voivat olla hyödyllisiä iholle, mutta rintamaito ihonhoitomuotona jakaa mielipiteitä. Eräät ovat kirjoittaneet Williamsin julkaisun kommenttikenttään käyttäneensä itsekin rintamaitoa ihoonsa myönteisin tuloksin, mutta osa on suhtautunut vaihtoehtoiseen hoitomuotoon skeptisesti.

Williams ja hänen aviomiehensä Alexis Ohanian saivat elokuussa toisen lapsensa, Adiran. Williamsin ja Ohanianin ensimmäinen lapsi Olympia täytti syksyllä kuusi vuotta.

Williams on historian parhaita tennispelaajia. Hän on voittanut urallaan niin sanotusti kaiken mahdollisen moneen otteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat