Mainos

Rinnat kuin hedelmät - katso, mitä muodot paljastavat luonteesta!

Melonit, rypäleet, appelsiinit vai kesäiset kirsikat? Lue, mitä hedelmää rintasi muistuttavat ja mitä tämä kertoo persoonallisuudestasi!

Saksalaisen sanomalehti Bildin seksologi Piero Lorenzoni sanoo, että naisen rintojen muoto kertoo naisen luonteesta siinä missä horoskooppimerkitkin, kertoo egodevelopment.com.

Hedelmärinnat paljastavat persoonallisuuden

Melonit ovat raskaat ja suuret sekä pyöreät. Lorenzonin mukaan tällaiset naiset saattavat vaikuttaa äidillisiltä, mutta tämä on silkkaa hämäystä. – Melonirintainen nainen pitää syömisestä ja haluaa hemmottelua sekä ihailua, mutta harvemmin seksiä, Lorenzoni sanoo.

Sitruunat ovat pirtsakat ja terhakkaat. – Sitruunarintainen nainen on täynnä elämää ja hän osaa nauraa itselleenkin. He haluavat, että kaikki elämän osa-alueet ovat hyvin tasapainossa, eivätkä he pidä yllätyksistä.

Ananakset ovat ovaalin muotoiset, alhaalta selvästi raskaammat. – Ananasrintainen nainen on älykäs romantikko, jolle työura on tärkeää. He ovat uskollisia ja rakastavia.

Rypäleet ovat terhakat ja kiinteät. – Rypälerintainen nainen saattaa vaikuttaa hyvin eroottiselta, mutta on todellisuudessa ujo kotihiiri. Hän hemmottelee kumppaniaan mielellään, mutta arvosta enemmän hellyyttä kuin seksiä.

Appelsiinit ovat mojovan kokoiset pallukat. – Appelsiinirintainen nainen on itsevarma ja asettaa tavoitteita. Hän ei kuitenkaan ole kovin kiinnostunut seksistä. Keskustelut ja kumppanuus ovat tälle naiselle tärkeitä.

Kirsikat ovat hyvin pienet ja terhakat. Kirsikkarintainen nainen on Lorenzonin mukaan hauskaa ja jännittävää sekä älykästä keskusteluseuraa. – Kirsikkarintainen on hyvä kumppani arjessa ja vapaalla ja hän on varsin kiinnostunut seksistä.

Päärynät omistava nainen on hurahtanut rakkauteen. – Päärynärintainen nainen saattaa olla hyvin uskonnollinen, mutta hänellä saattaa taipumusta syrjähyppyihin!

MTV3/Helmi

Lähde: Egodevelopment.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.