Rikard Grönborg hiilenä vaihtoaitiossa – tästä taklauksesta tuli kaksiminuuttinen

Tästä taklauksesta tuli kaksiminuuttinen – Rikard Grönborg hiilenä vaihtoaitiossa 2:15
Katso tilanne videolta.

Tapparan päävalmentaja Rikard Grönborg tulistui ottelussa HIFK:ta vastaan, kun Micke-Max Åstenin taklauksesta tuomittiin ainoastaan kahden minuutin rangaistus.

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin Tapparan 2-1-johdossa, mutta HIFK onnistui nousemaan tasoihin heti erän alkajaisiksi. Erän puolivälissä Åsten antoi päätöserän puolivälissä kovan taklauksen, jota lopulta tarkasteltiin videolta. Tuomio oli kuitenkin kahden minuutin jäähy. Tätä ei Tapparan ruotsalaisluotsi sulattanut.

Ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla. Kristian Vesalainen otti keskialueen kampitusrangaistuksen ja Tappara ei käyttänyt tilaisuutta käyttämättä. Otto Somppi viimeisteli voittomaalin ylivoimalla.

Katso taklaus sekä Grönborgin reaktio pääkuvan videolta. Alla olevalla videolla HIFK:n 2-2-tasoitusmaali.

HIFK tekee 2-2 maalin 1:26