Rihanna ja Katy Perry juhlivat mielellään yhdessä

Kaksi tämän hetken suosituinta pop-tähteä juhlii mielellään yhdessä.

Katy Perry ja Rihanna juhlivat mielellään yhdessä. Parivaljakko innostuu usein juhlimaan hyvinkin villisti toistensa seurassa.

Jokin aika sitten kaksikko bongattiin juhlimasta festivaaleilta Rio de Janeirosta. Tuolloinkin Katy Perryllä ja Rihannalla oli molemmilla meno päällä.

Yhdessä viihtyvät artistit ovat hyvin läheisiä ystäviä. Rihanna järjesti muun muassa Katy Perryn polttarit.

Kitkaa Katy Perryn parisuhteessa?

Katy Perryn mies Russel Brand on niin ikään bongattu rennoista illanvietoista. Vaikka Brand ei nauti alkoholia, miehen väitetään flirttailleen tuntemattoman naisen kanssa tuoreen elokuvansa kuvausten välillä. Tuntemattomana pysyvä lähde vakuuttaa, että flirttailu on osa Brandin luontaista tyyliä.

– Katy kyllä tietää, millainen flirttailija Russel on. Katy luottaa häneen, mutta muistuttaa aina välillä miestään siitä, että hän voisi flirttailla samaan malliin, jos vain haluaisi, tähden sisäpiiriin kuuluva lähde kertoo.

Perryn ja Brandin parisuhteen on uumoiltu rakoilevan, kun molemmat osapuolet viihtyvät niin hyvin ystäviensä seurassa vapaa-ajalla. Lähteiden mukaan pariskunta on kuitenkin hyvin onnellinen. Heillä on vain kyky asennoitua siihen, ettei kaikkea vapaa-aikaa voida viettää yhdessä molempien kiireisten työaikataulujen vuoksi.

– Katy on tehnyt kovasti töitä ja hän ansaitsee muutaman drinkin ja rennon illan, lähde jatkoi.

MTV3/Helmi

Lähde: Music-News

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja