Riemu repesi! George, 86, sai ensimmäisen koronarokotteen – katso hilpeä voitontanssi

0:19
86-vuotias George sai ensimmäisen koronarokotteen – katso hilpeä voitontanssi

Libanonilainen mies ei peitellyt onneaan ensimmäisen koronarokoteannoksen jälkeen. Eläkeläisen tytär kuvasi isänsä voitontanssin. 

George Lteif, 86, sai helmikuun 26. päivä ensimmäisen annoksen koronarokotetta. Pistos teki hänet onnelliseksi ja nuorekas mies pisti jalalla koreasti merkkipaalun jälkeen. 

Lteif on kärsinyt yksinäisyydestä viimeisen vuoden ajan. Kun koronaviruksesta tuli maailmanlaajuinen pandemia, mies eristäytyi kotiinsa – onhan hän ikänsä puolesta riskiryhmää. 

Perhekeskeiselle miehelle kuluneet kuukaudet ovat olleet vaikeita, sillä hän ei ole voinut nähdä vuoteen kahta lastaan tai neljää lapsenlastaan koronaviruksen tarttumisriksin vuoksi. 

– Odotamme vielä kolme viikkoa, jotta hän saa toisen rokoteannoksen. Hänen vaimonsa ei ole vielä rokotettu, joten pitää olla varuillaan.

– Hän näkee perheenjäseniään, mutta täydellisin varotoimin, joihin kuuluu muun muassa kasvomaskit, käsihygienia ja turvaetäisyydet, miehen tytär Denise Lteif kertoo Reutersille. 

Ei siis ihme, että koronarokotteen antaman suojan jälkeen mies oli onnensa kukkuloilla! Katso riemukas voitontanssi yllä olevalta videolta!

Koronatartuntoja todettu globaalisti yli 117 miljoonaa

Johns Hopkinsin yliopiston tilaston mukaan Libanonissa on todettu liki 398 000 koronavirustartuntaa. Koronaan liittyviä kuolemia maassa on kirjattu liki 5 090.

Kaikkiaan maailmanlaajuisesti koronavirustartuntoja on kirjattu yli 117 148 000 – kuolemia yli 2,6 miljoonaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja