Reuters: Yleisurheilun MM-mitalistin kuolemasta hyytäviä lisätietoja – aviomiehen toiminta herätti epäilykset: "Soitti vanhemmilleen itkien ja pyytäen anteeksiantoa"

Kenialaisen kestäävysjuoksija Agnes Tiropin, 25, kuolemasta on saatu lisätietoa. Tiropin epäillään joutuneen aviomiehensä puukottamaksi, kertoo uutistoimisto Reuters ja Kenian yleisurheiluliitto.

Kenian yleisurheiluliitto kertoi keskiviikkona, että Tiropin aviomiestä syytetään vaimonsa puukottamisesta.

– Tirop löydettiin kuolleena kotoaan epäillysti aviomiehensä puukottomana. Tutkimme yhä hänen kuolemaansa liittyviä yksityiskohtia, Kenian yleisurheiluliitto tiedotti keskiviikkona.

Paikallinen poliisi vahvisti kenialaismedialle, että Tiropin aviomiestä epäillään vaimonsa kuolemasta. Epäilykset aviomiehen osallisuudesta heräsivät, kun hän oli soittanut epäilyttävän puhelun omille vanhemmilleen.

– Saimme viestin Tiropin aviomiehen perheeltä, että hän oli soittanut vanhemmilleen itkien ja pyytäen jumalalta anteeksiantoa, koska oli tehnyt jotakin pahaa, kenialaispoliisi Tom Makori kertoi Reutersin mukaan.

– Kun poliisi saapui Tiropin asunnolle, he löysivät hänet sängystä ja näkivät verilammikon sängyn alla ja lattialla. Poliisi huomasi Tiropin kaulassa mahdollisia puukotusjälkiä.

Tirop on voittanut kahdesti MM-pronssia 10 000 metrillä. Tirop juoksi hiljattain 10 kilometrin maantiejuoksun maailmanennätyksen, kun hän pysäytti digitaalit aikaan 30:01.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja