Mainos

Retrotyyliä : Litteä näyttö vanhan kuvaputki-tv:n kuoriin

Tietokoneiden ja erilaisten mediakeskusten koristelu ja tuunaus on monille tietokone-estetiikasta kiinnostuneille jo tuttua puuhaa. Niin sanottuja kasarifaneja seuraava idea saattaa kiinnostaa: Design-sivusto Sight Unseen esittelee nimittäin suunnittelija Jonas Damonin iPadille kehittelemän "kotelotelakan", jonka kuoret muistuttavat 1980-luvun televisiota. Näytönsäästäjäksi iPadille on luonnollisesti valittu vanhaa kunnon mustavalkoista kohinaa.

Damon rakenteli televisiokehikon iPadille vapaa aikanaan. Sight Unseen kertoo, että Damon miettii jatkuvasti, miten tuotteen saa yhdistymään kuluttajan kanssa tunnetasolla. Hän rakastaa jo parhaat päivänsä nähneitä kodinkoneita ja niiden muotoilua.

- Olen naamioinut iPadin vanhanaikaisiin kuoriin, joilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä sen kanssa, mitä iPad on. Vanhat kuoret edustavat innovaation vastakohtaa, Damon toteaa.

Sama ideahan toimii millä tahansa litteällä näytöllä. Jos haluat pöydällesi kuvaputkinäyttöä muistuttavan laatikon (juuri kun niistä ollaan vihdoin päästy eroon), niin voit ottaa suunnaksi kirpputorin tai nikkaroida vaikka itse puusta kotelon. Ja päivitteleville vieraille voi aina perustella, että se on nyt tietotekniikan uusinta designia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.