Reese Witherspoon arjessa ja juhlassa – katso mikä ero!

Vertaa näyttelijä Reese Witherspoonin arki- ja juhlatyyliä. Katso mikä ero!

Oscar-voittaja Reese Witherspoon näyttää aina viimeisen päälle huolitellulta punaisella matolla, mutta tähden vapaa-ajan pukeutuminen on erittäin yksinkertaista ja rentoa. Vertaa näyttelijän juhla- ja arkityyliä.

Reese Witherspoonin pukeutumistyyli on rentoa, yksinkertaista ja skandinaavista. Tähti rakastaa perusvärejä, varsinkin sinistä, sekä selkeitä linjoja ja mukavuutta. Vapaa-ajallaan Reese nähdään usein kauluspaidoissa ja shorteissa tai farkkuissa yhdistettynä mustaan villapaitaan. Edustustilaisuuksia varten Reese osaa pukeutua myös huomiotaherättävämpiin väreihin.

Reesen korujen käyttö on minimaalista. Suuria kaulakoruja hänen yllään ei usein nähdä, mutta arjessa näyttelijätär käyttää pieniä riipuksia. Paparazzien salamavalojen välkkeessä tähti suojautuu suurin aurinkolasein.

35-vuotiaan Reesen vapaa-ajan mammatyyli ei aina miellytä, varsinkin kun tietää, että peittävien vaatteiden alta kuoriutuu näinkin upea vartalo.

Reese Witherspoonin vierellä on ensi-illoissa nähty jos jonkinlaista komistusta, esimerkiksi Robert Pattinson. Yksityiselämässä Reese viihtyy kuitenkin vain yhden herran, aviomies Jim Tothin, kainalossa.

Tämä tähti pukeutuu usein maanläheisiin väreihin ja mukaviin kuoseihin. Välillä näyttelijättären vapaa-ajan look on hieman askeettinen.

Tunnistaisitko sinä tämän Hollywood-tähden suurten aurinkolasien ja hatun alta? Punaisella matolla sähäkkää blondia ei voi olla huomaamatta.

MTV3 Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja