Real Madridin ökyhankinta takoo huimaa jälkeä – sankariksi noussut tähti häkeltyi fanien tempusta: "Jalkani tärisivät"

Real Madrid dramaattiseen voittoon – superhankinta Jude Bellingham pelasti jälleen! 1:49
Jude Bellingham nousi lisäajalla Real Madridin sankariksi ja sai faneilta huimat suosionosoitukset.

Real Madridiin täksi kaudeksi siirtynyt Jude Bellingham on aloittanut säkenöivästi uudessa seurassaan.

Bellingham siirtyi kesällä Real Madridiin yli 100 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista. 20-vuotiaan tähtipelaajan harteille lyötiin heti suuret odotukset, joihin hän on toistaiseksi vastannut erinomaisesti.

Nuori englantilainen on noussut räjähdysmäisesti fanien suosikiksi upeiden peliesitystensä ansiosta. Lauantaina Bellingham nousi jälleen Real Madridin sankariksi, kun hän iski lisäajalla Realin 2-1-voittomaalin Getafen verkkoon.

Osuma oli neljännen La Liga -ottelunsa Realissa pelanneelle Bellinghamille jo kauden viides. Osuman jälkeen Realin kannattajat lauloivat Bellinghamin nimeä The Beatlesin megahitin Hey Juden tahtiin.

Ensimmäisen ottelunsa uudella kotistadionillaan pelannut Bellingham oli ottelun jälkeen häkeltynyt saamastaan vastaanotosta.

– Tuo oli äänekkäin hetki, minkä olen kuullut jalkapallostadionilla. Onnekseni se oli minun maalini, Bellingham ilakoi Real Madrid TV:n haastattelussa.

– Kun he lauloivat Hey Judea lopussa, ihoni meni kananlihalle. Halusin vain seisoa paikallani ja kuunnella heitä. Jalkani tärisivät.

Bellingham tiedostaa, että korkea hintalappu tuo myös suuria odotuksia.

– Tiedän, että minut tuotiin tänne juuri näitä hetkiä varten. Ja nämä hetket ovat juuri sellaisia, joita tiedän pystyväni tuomaan tälle joukkueelle, Bellingham vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat