Mainos

Raudanpuute vaivaa erityisesti naisia

Jos tunnet olosi väsyneeksi tai ärtyneeksi, saatat kärsiä raudanpuutteesta. Kokeile Hankintatukun Ferroforte B + C -valmistetta lisäraudan saamiseksi.

Rauta on välttämätön kivennäisaine. Sitä tarvitaan veren punasoluissa olevan hemoglobiinin muodostamiseen ja kuljettamaan happea keuhkoista soluihin. Rauta on myös osa monia aineenvaihdunnalle tarpeellisia entsyymejä.

Jos raudanpuute jatkuu pitkään, seurauksena voi olla veren matalasta hemoglobiinitasosta johtuva anemia. Oireisiin kuuluvat väsymys, huimaus, päänsärky, ärtyneisyys ja masentuneisuus. Myös vastustuskyky voi alentua ja iho saattaa näyttää kalpealta.

Rautaa voi saada muun muassa täysjyväviljasta, vihanneksista sekä pähkinöistä. Jos samaan aikaan näiden tuotteiden kanssa nauttii myös C-vitamiinia, raudan imeytyminen edistyy. Kahvin, teen ja maitotuotteiden nauttiminen puolestaan heikentää imeytymistä.

Raskaana olevat kärsivät raudanpuutteesta

Todennäköisimmin raudanpuutteesta kärsivät odottavat äidit, kasvuikäiset sekä nuoret naiset. Raudasta voi olla vajetta kaikenikäisillä naisilla johtuen runsaista kuukautisista, raskaudesta ja imetyksestä. Lisäksi laihduttaminen, yksipuolinen ruokavalio sekä syömis- ja imeytymishäiriöt voivat olla syynä puutoksiin. Myös rankasti urheilevat miehet saattavat kärsiä raudanpuutteesta.

Raudanpuutteen korjaamiseksi kannattaa kokeilla lisäraudan nauttimista. Hyvänmakuinen Ferroforte B + C on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa, rautapitoisia yrttejä sekä raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja. Jos esimerkiksi laihdutat, syöt yksipuolisesti, olet raskaana tai tunnet itsesi stressaantuneeksi ja väsyneeksi, saattaa lisäraudan nauttiminen olla sinulle hyödyksi.

Ferroforte B + C sisältää myös mustaherukkamehua, peltokorte-, nokkos-, koivunlehti-, iisoppi-, heinäratamo- ja sitruunamelissauutetta.

Annostus: 15 ml päivässä ennen ateriaa

Pakkauskoot: 250 ml ja 500 ml

Kuvat: Hankintatukku ja Colourbox

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.