Raskaana oleva Kate Hudson: En uskonut rakastuvani Matthew Bellamyyn

Muse-yhtyeen Matthew Bellamylle raskaana oleva Kate Hudson paljastaa miten rakastui karismaattiseen laulajaan ja miten parin ensitapaaminen sujui.

Näyttelijä Kate Hudson, 31, ja Muse-yhtyeen laulaja Matthew Bellamy, 32, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Yli vuoden seurustellut pari yllätti monet lyömällä hynttyyt yhteen. Nyt Hudson paljastaa miten amerikkalainen näyttelijä ja brittirokkari rakastuivat.

– Kuulen usein ihmisten sanovan puolisoistaan "En ikinä olisi uskonut päätyväni yhteen hänen kanssaan", mutta en usko, että sitä koskaan tietää varmasti, 31-vuotias näyttelijätär kertoo InStyle-lehdessä.

– Rakastan sitä kuinka Matthew osaa ilmaista itseään. Hän osoittaa rakkautensa minulla ja kommunikoi. Matthew on kohtelias ja suojeleva, mikä on minulle tärkeää.

Kate rakastui, raskaus yllätti

Pari tapasi Coachella-musiikkifestivaaleilla. Hudsonin lapsuudenystävä esitteli hänet Bellamylle.

– Muistelimme kuinka olimme tavanneet muutama vuosi sitten Australiassa. Sitten sanoin, että minun täytyy lähteä etsimään ystäviäni. Matthew vain katsoi minua ja sanoi: "Tule, minä huolehdin sinusta." Silloin kiinnostuin: "Hetkinen, kukas sinä oikein olet?"

Bellamy pyysi Hudsonin puhelinnumeroa ja loppu on historiaa. Hudson kertoo, ettei rakkaus kuitenkaan iskenyt kuin salama kirkkaalta taivaalta. Näyttelijättärellä kesti hetki ennen kuin hän tajusi Bellamyn olevan "Se Oikea".

– Alkuun tiesin kyllä, että suhteesta tulee vakava. Mietin olinko valmis siihen. Viime suhteestani oli aikaa, enkä etsinyt kumppania, Hudson selittää.

– En vain voinut pysyä poissa. Halusin puhua hänelle ja olla hänen kanssaan jatkuvasti. Ensimmäisillä treffeillä teimme pitkiä kävelyitä ja puhuimme koko päivän.

Pian pari huomasi olevansa raskaana. Hudson kertoo, että se tuntui luonnolliselta suhteen kehittymisen kannalta, vaikka uutinen tulikin yllätyksenä.

– Tiesimme kyllä mitä olimme tekemässä. Leikimme kohtalolla – ja se toimi!

Hudson on seurustellut aikaisemminkin muusikoiden kanssa. Hänellä seitsemänvuotias Ryder-poika ex-miehensä laulaja Chris Robinsonin kanssa.

– En uskonut hankkivani toista lasta ennen 33-vuotissynttäreitäni. Olimme kuitenkin erittäin rakastuneita ja onnellisia kun tulin raskaaksi. Tämä on jännittävää meille molemmille.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja