Ranskalaissairaalan tutkimuksissa yllättävä löytö: Ranskalaismies sairastui koronaan jo joulukuussa – tartunnan alkuperä mysteeri

Koronarokote voi todella olla saatavilla jo vuoden loppuun mennessä, sanoo Rokotetutkimuskeskuksen johtaja –"Lupaavia tuloksia" 7:50
Katso yllä oleva video: Koronarokote voi todella olla saatavilla jo vuoden loppuun mennessä, sanoo Suomen Rokotetutkimuskeskuksen johtaja.

Ranskan kansalainen sairastui koronavirukseen jo joulukuussa.

Näin kertoo Pariisissa sijaitsevien Avicenne ja Jean Verdier sairaaloiden ensihoidon yksikön päällikkö, tohtori Yves Cohen ranskalaiselle BFM TV:lle.

Katso yllä oleva video: Koronarokote voi todella olla saatavilla jo vuoden loppuun mennessä, sanoo Suomen Rokotetutkimuskeskuksen johtaja.

Ranskalaissairaalan tekemässä keuhkokuumepotilaiden näytteiden uudelleentutkimuksessa on paljastunut, että ranskalaismiehellä oli koronavirus jo 27. joulukuuta. Tutkimuksissa tutkittiin uudelleen 24:n potilaan näytteet, jotka olivat aiemmin olleet negatiivisia.

Ranska vahvisti ensimmäiset koronavirustapaukset 24. tammikuuta.

Sairaala toisti nyt miehen näytteestä uudelleen tehdyn testin useaan kertaan. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole varmuutta, onko kyseessä Ranskan ensimmäinen potilas eli "nolla".

Lääkärin mukaan mies ei tiedä, kuinka hän oli saanut virustartunnan, koska hän ei ollut matkustanut missään.

Lääkäri kertoi, että myös miehen kaksi lasta sairastui virukseen, mutta hänen vaimonsa ei.

Lue myös:

    Uusimmat