Ranskalainen ruokalehti: Helsingin keittiöissä liikehditään

Chez Dominique ravintola kuvattuna 17. maaliskuuta 2009.
Chez Dominique on yksi Helsingin tunnetuimmista ravintoloista.
Julkaistu 22.01.2010 13:10(Päivitetty 22.01.2010 13:10)

Johtava ranskalainen ruokalehti Elle à table on julkaissut näyttävän 15-sivuisen matkareportaasin Helsingistä. Lehti esitteli parisenkymmentä klassista ravintolaa, kahvilaa tai luovaa keittiötä sekä valikoiman baareja, hotelleja ja designkauppoja.

Toimittajan mukaan Helsingissä on muutakin kiinnostavaa kuin muotoilu, keittiössä liikehditään. Ei puutu kuin "gastronominen vallankumous", niin Helsinki painisi samassa sarjassa kuin johtavat gourmet-kaupungit, kertoo ulkoministeriön mediakatsaus.

Pulla on ranskaksi pulla

Helsinkiläisellä keittiömestari Hans Välimäen Chez Dominique -ravintolalla on ainoana suomalaisravintolana kaksi tähteä.Helsinkiläisellä keittiömestari Hans Välimäen Chez Dominique -ravintolalla on ainoana suomalaisravintolana kaksi tähteä.

Gourmet-lehti antoi myös herkulliset reseptivinkit: blinit, graavilohivoileipä, omenatorttu ja pulla. Visuaalisesti kiinnostavat ruokaohjeet opettivat, että pulla on ranskaksi pulla.

Artikkeli oli runsaasti kuvttettu: hienot trendikkäät kuvat houkuttelevat tutustumaan kaupunkiin ja loivat upean tunnelman.

Lähde: Ruokatieto

Kuvat: Lehtikuva

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle