Rajuja paljastuksia F1-pomo Christian Hornerin kohutapauksesta – lehti: yritti hiljentää yli 700 000 eurolla naisen

Red Bullin F1-tallipäällikkö Christian Horner pyörii nyt valtavan kohun keskellä.

Horneria on syytetty ”sopimattomasta käytöksestä”, minkä osalta hän on ollut Red Bullin tutkinnan kohteena.

Nyt tapauksesta leviää lisää kuohuttavia väitteitä.

Red Bullin naispuolinen työntekijä ilmoitti joulukuussa energiajuomayhtiön johdolle Hornerin seksuaalisesti loukkaavasta ja häiritsevästä käytöksestä. Kyseinen työntekijä luovutti tapausta tutkivalle, ulkopuoliselle asianajajalle tekstiviestejä, jotka tukivat hänen mukaansa väitteitä.

Hollantilainen sanomalehti De Telegraaf väittää saaneensa nämä viestit haltuunsa.

Lehden mukaan Red Bullin naispuolisen työntekijän ja Hornerin välisistä viesteistä käy ilmi, että Horner lähetteli säännöllisesti ja jo pidemmän aikaa seksuaalisesti suuntautuneita viestejä naistyöntekijälle. Tämä siitä huolimatta, vaikka Horner on naimisissa Spice Girlsistä tutun Geri Hornerin (entinen Halliwell) kanssa.

De Telegraafin mukaan Horner yritti pitää asian visusti piilossa. Kun tapausta ruvettiin tutkimaan, Hornerin asianajajat lähettivät lehden mukaan kyseiselle naispuoliselle työntekijälle kirjeen. De Telegraaf väittää, että Hornerin ”leiri” yritti tarjota sovintoratkaisuna peräti 650 000 puntaa (760 000 euroa).

Lehti väittää myös, että useat F1-maailman ”avaintekijät” ovat hyvin tietoisia Horneriin liittyvistä syytöksistä ja niiden taustoista.

Red Bullin pitkäaikainen tallipäällikkö Horner, 50, astui julkisuuteen torstaina, kun hän oli mukana energiajuomayhtiön uuden F1-auton esittelytilaisuudessa. Horner kiisti tuolloin jyrkästi hänestä esitetyt väitteet.

Lue myös:

    Uusimmat