Raivosta kihisevä Karri Kivi yritti karata kesken kaiken kameroiden edestä – töksäytti ensin neuvottoman vastauksen

Lehdistötilaisuus: TPS - Ässät 2:01
Karri Kivi kiehui TPS-Ässät-ottelun jälkeen. Mestarivalmentaja karkasi kesken lehdistötilaisuuden.

Ässien päävalmentaja Karri Kivi kiehui tappiollisen TPS-ottelun jälkeen. Mestarivalmentaja otti jalat alleen kesken lehdistötilaisuuden. Kivi kuitenkin palasi mikrofonin taakse silmin nähden raivoissaan. Ässät-käskijän sappi kupli viimeisillä minuuteilla tapahtuneen tuomion vuoksi. Hänen mielestään ottelu ratkesi ilmeisen epäoikeudenmukaisesti. Voit katsoa tunnetta pulppuavan mediatilaisuuden tässä jutussa olevalta videolta.

Ässät sai kolmannen erän lopussa melko kiistanalaisen jäähyn, josta TPS ratkaisi pelin edukseen. Ottelusarja jatkuu 1–1-tilanteesta torstaina Porissa. Voittaja jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon.

Kun Kiveltä kysyttiin, mitä on muutettava, jotta torstaina voitto irtoaa, latasi valmentaja tuohtuneena neuvottoman vastauksensa.

Katso tulikuuma sananvaihto pääkuvan videolta.

Kiven ja TPS-päävalmentaja Jussi Ahokkaan pokerinaamat herättivät huvitusta jo ensimmäisen osaottelun jälkeen

Voit katsoa Karri Kiveä tiistaina kiehauttaneen tilanteen alta:

Tämä jäähytilanne sai Karri Kiven hämilleen – Ässien Eemil Erholtzille kova tuomio 1:14