Räikkönen: Hamiltonin rangaistus ihan oikein

Ferrarin Kimi Räikkönen pitää McLarenin Lewis Hamiltonin Kanadan GP:n kolaroinnista saamaa rangaistusta, joka pudottaa englantilaisen lähtöruutua Ranskan GP:ssä 10 pykälällä, oikeana tuomiona.

- Se penaltti on ainaskin mun mielestä ihan oikein. Se joutuu kymmenen paikkaa alemmas Ranskassa, eikä sellainen ainaskaan tee sen kisaa helpommaksi, Räikkönen kommentoi virallisilla nettisivuillaan.

Räikkönen on edelleen harmistunut siitä, että Hamilton ajoi hänen peräänsä. Suomalainen oli törmäyshetkellä pysähtyneenä varikonportin punaisiin valoihin.

- Ei sitä tajuu, että joku törmää toisen perään kisassa, kun seistään punaisissa valoissa. Koko ajan oon sanonut, että koskaan ei tiedä, mitä kisassa voi sattua. Mutta kyllä se normaalisti sattuu sitten radalla, eikä varikolla, kun ollaan pysähtyneinä punaisissa ja ajetaan nopeuslimitterit päällä, Kimi harmitteli.

- En tajuu, mitä Hamilton oikein funtsi. Se punainen näkyi ihan hyvin ja täytyihän sen kuulla siitä omalta tiimiltäänkin. Siinä oli punainen ja vielä kaksi autoa pysähdyksissä, eikä se nähnyt mitään, Räikkönen jatkoi ihmettelemistään.

(MTV3)

Katso Netti-tv:stä: (maksullinen)

Lue myös:

    Uusimmat