Rafinha siirtyy Tampere Unitediin

Jalkapallon Suomen mestaruuden voittanut Tampere United vahvistaa ensi kaudeksi hyökkääjistöään. TamU on solminut brasilialaishyökkääjä Rafinhan , 25, kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin lauantaina.

- Tämä on eräänlainen unelmien täyttymys, kun pääsen pelaamaan TamU:n joukkueeseen, maanantaina Brasiliaan lähtevä Rafinha kertoi.

Rafinha (Rafael Scapini de Almeida) siirtyy tamperelaisseuraan AC Oulun joukkueesta, joka putosi jalkapalloliigasta.

Rafinha pelasi päättyneellä liigakaudella AC Oulun riveissä 22 liigaottelua, joissa hän viimeisteli yhden osuman. Brasilialainen edusti AC Oulua Ykkösessä kausina 2005 ja 2006. Kaudella 2006 Rafinha valittiin Ykkösen vuoden pelaajaksi.

Rafinha (184 cm/ 78 kg) siirtyi Ouluun keväällä 2005 eteläbrasilialaisesta FC Campinasin joukkueesta.

Nopea Rafinha pelaa yleensä kärkimiehenä tai laidalla. Hän pystyy pelaamaan myös keskikentällä ja puolustajana.Taitava brasilialainen on vahva yksi vastaan yksi tilanteissa. Hänellä on hyvä lähtönopeus. Päättyneellä liigakaudella Rafinha pelasi AC Oulun riveissä paljon puolustajana.

Tampere Unitedin päävalmentajan Ari Hjelmin mukaan Rafinha on erittäin vaarallinen hyökkääjä, joka on hyvä pääpelaaja.

Rafinha on myös erittäin monipuolinen pelaaja.

- Tarvitsemme monipuolisia pelaajia, jotta meillä on tilanteessa kuin tilanteessa vaihtoehtoja. Rafinha on ollut Suomessa jo muutaman kauden, joten hän tuntee hyvin täkäläisen pelityylin, Hjelm arvioi.

TamU:n tavoitteena on vahvistaa joukkuettaan kaikkiaan 3-5 uudella pelaajalla.

(MTV3-STT)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja