Raahen Seutu: Baarinpitäjä kertoo altistaneensa satoja asiakkaita koronavirukselle – palasi oireettomana töihin ennen positiivisen testituloksen saapumista

5:09
Korona on lähtenyt leviämään pubista myös Vaasassa – perjantaina paljastui jo seitsemäs tapaus

Raahen Oluthuoneen yrittäjä kertoo Raahen Seutu -lehdessä altistaneensa satoja ravintolan asiakkaita koronavirukselle.

– Tiistaina tuli kurkku kipeäksi, keskiviikkona kävin testeissä, ja siinä nousi kuume. Torstaina alkoi olo paranemaan, ja eilen kävin töissä (ennen koronatestituloksen varmistumista) – valitettavasti, Harri Paulasuo kertoi koronatartunnastaan lehdelle lauantai-iltana.

Paulasuo toivoo, että kaikki ravintolassa parin viikon aikana asioineet hakeutuisivat koronatestiin pienenkin nuhan takia. Hän korostaa lehdessä, että ravintola oli suljettu, kun hänellä oli oireita keskellä viikkoa. Nyt hän sairastaa koronavirusta sanojensa mukaan täysin oireettomana.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tiedotti tapauksesta sunnuntaina. Heidän mukaansa viimeisen 2-3 viikon aikana Raahen Oluthuoneella asioineita kehotetaan seuraamaan koronaan viittaavia oireita ja hakeutumaan lievilläkin oireilla infektiopoliklinikalle.

– Omaehtoinen karanteeni on joka tapauksessa tarpeen, mikäli koet flunssantapaisia oireita tai sinulla on sairaudentunnetta, yhtymä jatkaa tiedotteessaan.

Otsikkoa täsmennetty kello 15.13.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja