Pyykkinarut käyttöön häissä!

Narulla voi roikottaa istumajärjestystä, kuvia tai vaikka kirjaimista koottuja sanoja. Lue luovat vinkit!

Pyykkääminen ja häät eivät ensikuulemalla vaikuta hyvältä yhdistelmältä. Casasugar.com kuitenkin neuvoo, miten saat pyykkinarun käyttöön tyylikkäästi. Varsinkin maalaishäihin ja meriteemaisiin juhliin pyykkinaru sopii oivasti!

Istumajärjestys luovasti

Ripusta pyykkinaru ladon tai juhlapaikan seinälle niin, että se on vieraiden kulkureitillä. Ripusta kuvia hääparista ja hääparin vanhemmista narulle. Vaihtoehtoisesti narulle voi koota kuvia hääparin yhteiseltä matkalta. Kenties jokainen vieras voi tuoda muiston narulle roikkumaan? Narun varassa, kuvien seassa, voi myös keikkua useita kauniita aforismeja tai elämänohjeita avioliittoa varten.

Jos hääpari ei halua lahjoja vaan rahaa, köyden varaan voi napsauttaa myös seteleitä. Varatkaa runsaasti pyykkipoikia.

Jos juhlissa käytetään istumajärjestystä, kootkaa se lappusille narujen varaan. Lapussa voi lukea vieraan nimi ja pöytänumero. Lapun saa luonnollisesti ottaa mukaansa.

Hääpari voi lahjoittaa hääkarkit luovasti kiinnittämällä ne narulle pyykkipoikien avulla. Halukkaat voivat napata namit mukaansa suoraan narulta. Vaihtoehtoisesti pöydälle voi varata tusseja ja lappuja: luova häiden vieraskirja syntyy narulle kuin itsestään!

Narupilailua

Tehkää hauska juhlapila sulhaselle: ripustakaa juhlapaikalla sijaitsevalle pyykkinarulle erilaisia alusvaatteita. Kun on hauskojen puheiden ja muisteloiden aika, ilmoittakaa, että sulho on nyt varattu, ja entisten rakkaiden tulee tulla hakemaan omansa pois. Pyytäkää etukäteen suvun ja ystäväpiirin jäseniä valmistautumaan tehtävään. Katselkaa sitten sulhon yllättynyttä ilmettä, kun morsiamen parhaat ystävät vievät sukkanauhansa pois narulta!

Morsiamen kanssa pilailevat kokoavat narulle solmioita. Vieraat voivat myös vastineeksi "omista alusvaatteistaan" jättää narulle hauskan kuvan tai elämänohjeen.

MTV3/Helmi

Lähde: Casasugar.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja