Puukottaja iski puistossa istuskellutta teinityttöä selkään ja juoksi pois – Lontoota on alkuvuonna ravistellut puukotussurmien aalto

17-vuotias tyttö kuoli, kun häntä puukotettiin selkään Britanniassa. Tapaus sattui Harold Hillissä Romfordissa perjantaina.

Asiasta kertovat muun muassa Sky News ja BBC

Puukotus sattui täysin yllättäen illalla puistossa

17-vuotiaan tytön puukotus sattui puistossa puoli kymmenen aikaan illalla. Hän oli ystäviensä kanssa soittelemassa musiikkia, kun puistoon tuli kaksi nuorta miestä.

Aluksi miehet eivät tehneet mitään ja poistuivat puistosta. He kuitenkin palasivat noin puolen tunnin kuluttua uudestaan paikalle. He kävelivät suoraan kohti teinityttöä ja tämän kaveriporukkaa. Toinen miehistä puukotti tyttöä selkään. 

Sen jälkeen miehet juoksivat pois sanomatta mitään. Tyttö julistettiin kuolleeksi noin tunti sen jälkeen, kun viranomaiset oli hälytetty paikalle.

Ketään ei ole vielä pidätetty tapauksen johdosta, mutta paikalliset viranomaiset uskovat, että tapauksella on silminnäkijöitä ja tekijät saadaan selville.

18. henkirikos tänä vuonna

Tytön puukotus oli 18. Lontoossa tehty vastaavanlainen rikos tänä vuonna. Edellisestä puukotustapauksesta oli ehtinyt kulua vain noin viikko. Ensimmäistä kertaa uhri oli nyt teini-ikäinen tyttö.

Yleisradioyhtiö BBC kertoi viime vuoden lopulla, että teräaseilla tehtyjen rikosten määrä on ollut Britanniassa taas kasvussa.

BBC:n mukaan teräaseita käytetään etenkin väkivallanteoissa ja ryöstöissä. Tavatonta aseiden käyttö ei ole myöskään tapon ja murhan yrityksissä.


Lue myös:

    Uusimmat