Putous haastaa näyttelijät erityisellä tavalla: "Ikään kuin kahdeksan ensi-iltaa"

9:43
Terhi Suorlahti voitti tiukan Tulikokeen.

Terhi Suorlahti uskoo Putouksen vieneen häiritsevää jännitystä pois työstä. 

Näyttelijä Terhi Suorlahti kertoo jo kaipaavansa Putouksen jälkeistä elämää ja sen tuomia työkuvioita. Putouksen nopeatempoisessa tahdissa roolisuoritukset pysyvät lyhyinä ja yllätyksiä voi tulla koska tahansa. 

– Vähän ikävöin jo sitä, että saa tehdä yhtä roolia kauemmin, siinä pystyy piirtämään henkilöstä hiukan selvemmän kuvan, Suorlahti sanoo. 

– Toisaalta, tämän jälkeen eivät tietyt asiat enää kauheasti jännitä, kun tässä käydään läpi ikään kuin kahdeksan ensi-iltaa. 

Draamateatterin maailmasta tulevalle näyttelijälle on ollut virkistävä kokemus tehdä lauantai-illan viihdettä televisiokatsojille. Putouksen parissa pääsee käyttämään osaamisensa eri puolia. 

– Meidän alallamme on vieläkin vähän sellaista vastakkainasettelua, viihdepuolella nälvitään taidepuolta ja toisin päin. Minusta on tärkeää käydä katsomassa molempia puolia, jotta ymmärtää, mitä se ammattitaito on. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja