Pussihukat vahvistui

Koripalloilun miesten SM-sarjan seura Pussihukat Vantaalta hankkii uuden vahvistuksen. 203-senttinen ja 100-kiloinen Ryan Bond on hankittu tilkitsemään vantaalaisten puolustusta ja turvaamaan levypallopeliä.

Bond pelasi viime vuonna Ruotsin pääsarjan Jämtlandissa, samassa joukkueessa, jossa Sami Laaksonen viihtyi tämän kauden alussa. Tänä vuotena Bondia ei Ruotsissa nähty, koska hän pyysi liian paljon rahaa sopimuksesta. Yliopistovuotensa 24-vuotias Bond viihtyi Louisiana Techissä.

Bond pelaa ensimmäisen kerran PuHun riveissä joukkueen kotiottelussa Lahtea vastaan ensi sunnuntaina. Bond ei syrjäytä PuHun nykyisistä amerikkalaisista pelaajista kumpaakaan. Kaikki kolme jatkavat, ja kentällä nähdään kaksi pelikuntoista pelaajaa. Theron Wilson on pelannut viime ajat puolitehoisena, sillä hänellä oikkuilee toinen polvi ja toinen nilkka.

Pussihukilla on vielä mahdollisuus säilyä sarjassa ilman karsintaa. PuHu on taulukossa viimeisenä tasapisteissä Forssan kanssa ja voiton päässä Salon Vilppaasta.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat