Punaviininen jauhelihakastike 8.12.1999

Toimittaja: Pirkko Arstila

200 gr jauhelihaa
2-3 sipulia
valkosipulia
1 tlk kokonaisia tomaatteja tai tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
2 dl punaviiniä
1 tlk herkkusieniä
rosmariinia
basilikaa ym. yrttejä s
okeria
muskottia

Kuullota sipuli, paista jauheliha kevyesti. Lisää valkosipuli, yrtit ja sienet. Lisää tomaatit ja tomaattipyree sekä punaviini. Mausta.
Anna kypsyä kannen alla ensin 10 min. Poista kansi ja anna porista kunnes kastike sakenee. Tarjoile juustoraasteen ja spagetin kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja