Mainos

Puhtaan ihon päälle on ilo loihtia kaunis meikki

Hyvinkään tehty meikki ei näytä kauniilta hoitamattomalla iholla. Puhdas ja kuulas iho on vastaanottavainen ja siihen on hyvä loihtia upea meikki.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Aikuiselle iholle kannattaa käyttää niille tarkoitettuja tuotteita. Puhdistaminen on erityisen tärkeää jo siksi, että iho voi hyvin ja meikki näyttää hyvältä. Aikuisen naisen iho tarvitsee enemmän ravinteita, elvytystä ja kiinteytystä kuin nuori iho.

Iho tarvitsee lisähuomiota varsinkin kesällä, kun UV-säteet ja hikoilu rasittavat sitä. Kesäaikaan päivävoiteena kannattaakin käyttää aurinkosuojalla varustettuja tuotteita. Iltaisin ihon voi puhdistaa ensin puhdistusmaidolla ja viimeistellä kasvovedellä. Aamulla puhdistukseksi riittää pelkkä kasvovesi.

Puhtautta ja suojaa iholle

Ihon puhdistukseen aikuiselle naiselle sopivat Nivean Vital linjan puhdistusemulsio Re-Hydrating Cleansing Milk sekä Re-Hydrating Vital Revitalising Toner kasvovesi.

Puhdistusemulsio poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin sekä kosteuttaa ja tekee ihon pehmeäksi. Alkoholiton kasvovesi puolestaan viimeistelee ihonpuhdistuksen. Molemmat tuotteet sopivat hyvin aikuiselle naiselle.

Aurinkosuojavoiteen voi ja kannattaakin laittaa kesällä tavallisen päivävoiteen tilalle, jotta iholle tulee aurinkosuoja. Nivean DNAge Anti-Age Face Sun Cream suojakerroin ( 30) suojaa ihosoluja auringolta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se on suunniteltu kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille, eli alueille, jotka useimmiten altistuvat auringon UV-säteille.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.