Mainos

Pudasjärven erittäin vaarallisen asemiehen pakomatka jatkuu – varastiko tappamansa miehen auton?

0:32

Poliisi jatkaa aseistautuneeksi ja vaaralliseksi kuvatun miehen jahtia Pudasjärven suunnalla. Mies on ilmeisesti varastanut pakoautona käyttämänsä kaksiovisen henkilöauton.

Poliisin etsimän tummanpunaisen Kia Ceedin, rekisterinumero GIM-639, haltija on rekisteritietojen mukaan pudasjärveläinen mies, jonka kotikaduksi on merkitty Petäjänkankaantie. Samalta tieltä löydettiin eilisaamuna tapetuksi epäilty mies.

Auto on merkitty eilen varastetuksi, joten vaikuttaa siltä, että henkirikoksesta epäilty mies on varastanut teon jälkeen pakoauton. Tietoa ei toistaiseksi kuitenkaan ole siitä, onko auto henkirikoksen uhrin vai jonkun muun henkilön.

Poliisi pyytää kaikki tiedot hätänumeroon

Viranomaiset löysivät kuolleen miehen eilen tutkiessaan paikalla pahoin palanutta omakotitaloa. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta eilen ennen aamukahdeksaa. Tulipalon havaitsi pelastuslaitoksen mukaan ohikulkija. Palon syttymissyytä tutkitaan. Palon yhteyttä tapahtuneeseen henkirikokseen ei toistaiseksi ole kerrottu.

Poliisi on toivonut kaikista Petäjänkankaantien yön ja aamun tapahtumista tietäviä tai auton havainneita ottamaan yhteyttä hätänumeroon 112.

Aamulla tavoitettu tutkinnanjohtaja Risto Määttä vaikuttaa tapahtuneen johdosta kiireiseltä, eikä ehdi tai voi kertoa tapahtuneesta enempää. Hän kertoo poliisin tiedottavan asiasta myöhemmin.

Henkilöautolla pakenevan miehen mahdollisia määränpäitä ei poliisi ole mediassa arvioinut. Poliisi ei myöskään ole kertonut uhrin tai epäillyn henkilöllisyydestä tai näiden mahdollisesta suhteesta. Poliisi ei myöskään ole tarkemmin kertonut, millaista väkivaltaa uhriin epäillään kohdistetun.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja