Promoottori kertoo: Näin sujuvat Yölinnun keikat

Yölintu-yhtyeen solisina toimivan Simo Silmun alkoholinkäyttö on herättänyt voimakasta keskustelua yleisön keskuudessa.

Yölintu-yhtyeen solisti, Simo Silmu, on joutunut ihailijoidensa kovan tarkkailun kohteeksi, sillä laulajan alkoholinkäyttö on herättänyt keskustelua. Viime vuonna osa keikoista jouduttiin jopa perumaan Silmun humalatilan vuoksi. Nyt Yölinnun kerrotaan esiintyvän vahvempana kuin koskaan.

– Keikat ovat sujuneet hyvin syksysyä lähtien. Simon veljen mukaan yhtye voi paremmin kuin aikoihin ja keikat ovat sujuneen moitteettomasti. Välillä oli aika, jolloin Simon juominen aiheutti ongelmia, eikä korkki tahtonut pysyä kiinni. Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet, Yölinnun promootiosta vastaava Timo Niemi kertoo MTV3:lle.

Yölintu on kohdannut vastoinkäymisiä Silmun alkoholinkäytön lisäksi, sillä osa Yölinnun jäsenistä erosi yhtyeestä kesken keikkarumban. Nyt suosikkiyhtye kiertää keikkalavoja tuuraavien muusikoiden avustuksella.

– Kaikkia uusia ja pysyviä jäseniä ei ole vielä valittu, mutta asiat etenevät hyvällä vauhdilla. Tässä on nyt kierretty tuuraavien muusikoiden avulla, mutta osa on joutunut siirtymään omien bändiensä riveihin.

Niemen mukaan Yölintu tulee tekemään paluun studioon mahdollisimman pian.

– Nyt suuntaamme katseemme tulevaisuuteen ja uuden albumin nauhoittaminen on jo suunnitteilla.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja