Prinsessa Anne pääsi pois sairaalasta

Prinsessa Anne on kotiutunut sairaalasta. 

Prinsessa Anne, 73, on palannut kotiinsa sairaalasta, jossa häntä hoidettiin lievän päävamman ja aivotärähdyksen vuoksi. Hänet vietiin sairaalaan sunnuntaina 23. kesäkuuta sen jälkeen, kun hänen arvellaan loukkaantuneen hevosen kanssa Gloucestershiren kartanollaan. 

Anne poistui sairaalasta parjantaiaamuna 28. kesäkuuta ilman, että häntä olisi nähty julkisesti. Hän on palannut maalaiskotiinsa Gatcombe Parkiin Minchinhamptonin lähellä.

Hänen ei odoteta palaavan julkisiin tehtäviin ennen kuin lääkärit toteavat, että se on turvallista. Tiedossa ei ole, milloin se tapahtuu.

Hänen aviomiehensä vara-amiraali Sir Tim Laurence ja tyttärensä Zara Tindall kävivät hänen luonaan sairaalassa. 

– Haluan esittää lämpimät kiitokseni Southmeadin sairaalan koko henkilökunnalle heidän huolenpidostaan, asiantuntemuksestaan ja ystävällisyydestään vaimoni lyhyen sairaalassaolon aikana, Sir Tim sanoi vaimon palattua kotiin.

Annen piti osallistua tällä viikolla Japanin keisari Naruhiton ja keisarinna Masakon valtiovierailulle. Lisäksi hänen oli määrä osallistua muihin tilaisuuksiin Skotlannissa, Hampshiressä ja Gloucestershiressä.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat