Povipommi Jodie Marsh kauhuissaan: Räjähtävätkö rintani?

Kohujulkimo Jodie Marsh pelkää, että hänen rintaimplanttinsa räjähtävät. Viallisia silikoni-implantteja on asennettu kaikkiaan noin 300 000 naiselle – Jodie Marsh pelkää olevansa yksi heistä.

Glamourmalli Jodie Marsh pelkää henkensä edestä, eikä syyttä. Kehonrakentajaksi intoutunut nainen nimittäin uumoilee, että hänen rintaimplanttinsa räjähtävät, mikäli häneen ujutetut silikonit ovat myrkylliset PIP-implantit.

– En tiedä onko minulla PIP-implantit ja olen erittäin huolissani siitä, 32-vuotias Marsh tuskailee.

Vaarana ei kuitenkaan ole, että rinnat räjähtäisivät: vialliset silikoni-implantit aiheuttavat hengenvaarallisen repeämisriskin. Ranskalaisyrityksen PIP- implanteissa on käytetty rekisteröimätöntä, heikkolaatuista silikonigeeliä.

Marsh kertoo olevansa vihainen, että niinkin kalliit kauneusleikkaukset voidaan tehdä huonoilla, kelvottomilla materiaaleilla ja potilaat pidetään aiheesta pimennossa.

– Rahat otetaan onnellisesti vastaan, mutta potilaista ei välitetä pätkän vertaa, Marsh lataa. Marshin mukaan naiset eivät edes kysy lääkäreiltä implanttien vaarallisuudesta, sillä heillä on niin kova luotto kirurgeihin.

Britanniassa PIP-implantit on asennettu noin 40 000 naiselle. Britannian terveysministeriö ei pidä tarpeellisena suosittaa rutiininomaista PIP-implanttien poistoa, kuten esimerkiksi Ranska, Tsekki ja Saksa ovat tehneet repeämisriskin takia.

Silikonirinnat asentanut Marsh on maksanut muutoinkin kovan hinnan rinnoistaan: operaation jälkeinen haava ei ollut umpeutua kokonaiseen vuoteen, ja nainen kärsi kovista kivuista.

– Rakastan rintojani, mutta en voi kuvitella mitään kamalampaa kuin että ne pitäisi otattaa uudelleen. Rukoilen, etten ole yksi niistä naisista, Marsh jatkaa.

Vaarallisiksi epäiltyjä silikoneja on asennettu kaikkiaan noin 300 000 naiselle 65 eri maassa.MTV3/Helmi

Lähteet: The Sun, Yle.fi, Hs.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja