Potterista ja Sormuksesta tekeillä elokuvaparodia

MGM-studio ilmoitti perjantaina ostaneensa käsikirjoituksen elokuvaan Henry Bates and the Sorcerer's Balls. Elokuva on koominen parodia suuren suosion saaneista fantasiasarjoista Taru sormusten herrasta sekä Harry Potter.

Hobittien ja Gandalfin sijaan parodiassa nähdään bobitteja, jotka ovat pahan seksuaalisen lumouksen vallassa, sekä hyvä Gandolfini-velho, joka taistelee pahaa Enron-velhoa vastaan. Henry Bates opiskelee St Buggerers Academy for Boys and One Girl -nimisessä koulussa ja yrittää saada takaisin kuningaskuntansa Keskisormen.

Parodiaelokuvan käsikirjoituksen on laatinut anarkistinen yhdysvaltalainen joukko, johon kuuluvat Tim Stack, James R. Stein ja David Morgasen. Samat miehet ovat myös Baywatchia parodioivan televisiosarjan Rantojen kunkku takana. Kirjoittajat yrittävät pitää käsikirjoituksensa niin säädyllisenä, että yli 13-vuotiaat saisivat käydä katsomassa elokuvan. Elokuvan roolijaosta ei ole vielä päätetty, mutta MGM:n oletetaan toimivan nopeasti idean ajankohtaisuuden vuoksi.

Kuninkaan paluu, kolmas ja viimenen osa Taru sormusten herrasta -sarjaa, tulee ensi-iltaan joulukuussa. Kolmas seitsemästä mahdollisesta Harry Potter -elokuvasta, Azkabanin vanki, puolestaan tulee elokuvateattereihin ensi vuoden kesäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat