Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Possua omenasiiderissä 24.3.2000

Julkaistu 28.05.2001 12:14

toim. Ari Malmberg

500 g porsaan sisäfileetä
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
1 tl sokeria
tuoretta (tai kuivattua) salviaa
vajaa 1 plo kuivaa siideriä
1 vihreä omena
1 punainen omena
1 tl sitruunamehua
suolaa ja pippuria

1. Leikkaa porsaan sisäfilee noin kahden sormen levyisiksi paloiksi.
2. Kuori ja leikkaa sipuli siivuiksi.
3. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki. Lisää sokeri.
4. Lisää pannulle porsaanfileepalat ja anna niiden saada hieman väriä.
5. Lisää siideriä ja salviaa. Anna hautua.
6. Mikäli haluat ruokaan väriä pese omenat hyvin pesuaineella ja leikkaa ne kahdeksaan osaan. (Omenat voi myös kuoria)
7. Ripottele sitruunanmehua omenalohkojen päälle, jotta ne eivät tummu.
8. Lisää omenalohkot pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna omenoiden pehmetä hetki, mutta varo ettei niiden rakenne mene rikki.
9. Lopuksi koristele annos tuoreella salvialla.

Lisää aiheesta:

Taudit kaatavat nyt kansaa sänkyyn: Kolme keinoa, joilla helpotat oireitaTippurin hoitoon läpimurtoJoulukinkku voi epäonnistua jo ennen uunia – ethän tee näin?Voiko lauluhäpeästä päästä eroon? Toimittaja testasiKuusitrenditkin muuttuvat: "Disney-pullukka" on historiaa – tällaisen kuusen suomalaiset nyt haluavatLidlin kahvista paljastui epäselvyyksiä – Finnwatch jyrähtää: Jätä ostamatta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:58
    Flunssa

    Taudit kaatavat nyt kansaa sänkyyn: Kolme keinoa, joilla helpotat oireita

  • 17:32
    Sairaudet ja taudit

    Tippurin hoitoon läpimurto

  • 16:43
    Jouluruoka

    Joulukinkku voi epäonnistua jo ennen uunia – ethän tee näin?

  • 14:13
    Musiikki

    Voiko lauluhäpeästä päästä eroon? Toimittaja testasi

  • 11:54
    Joulu

    Kuusitrenditkin muuttuvat: "Disney-pullukka" on historiaa – tällaisen kuusen suomalaiset nyt haluavat