Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Possua omenasiiderissä 24.3.2000

Julkaistu 28.05.2001 12:14

toim. Ari Malmberg

500 g porsaan sisäfileetä
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
1 tl sokeria
tuoretta (tai kuivattua) salviaa
vajaa 1 plo kuivaa siideriä
1 vihreä omena
1 punainen omena
1 tl sitruunamehua
suolaa ja pippuria

1. Leikkaa porsaan sisäfilee noin kahden sormen levyisiksi paloiksi.
2. Kuori ja leikkaa sipuli siivuiksi.
3. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetki. Lisää sokeri.
4. Lisää pannulle porsaanfileepalat ja anna niiden saada hieman väriä.
5. Lisää siideriä ja salviaa. Anna hautua.
6. Mikäli haluat ruokaan väriä pese omenat hyvin pesuaineella ja leikkaa ne kahdeksaan osaan. (Omenat voi myös kuoria)
7. Ripottele sitruunanmehua omenalohkojen päälle, jotta ne eivät tummu.
8. Lisää omenalohkot pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna omenoiden pehmetä hetki, mutta varo ettei niiden rakenne mene rikki.
9. Lopuksi koristele annos tuoreella salvialla.

Lisää aiheesta:

Luulitko näitä joulun herkuiksi? Totuus paljastuu kaupan hyllylläYllättävä tulos: Kuluttajaliitto selvitti, keitä ovat "temuttajat"Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?Tukehtumisriski! Nappaa nämä lelut heti pois käytöstäHelena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastuiUutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsilla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:44
    Jouluruoka

    Luulitko näitä joulun herkuiksi? Totuus paljastuu kaupan hyllyllä

  • 14:06
    Verkkokauppa

    Yllättävä tulos: Kuluttajaliitto selvitti, keitä ovat "temuttajat"

  • 11:32
    Jouluruoka

    Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?

  • 10:01
    Takaisinvedot

    Tukehtumisriski! Nappaa nämä lelut heti pois käytöstä

  • 06:39
    Väsymys

    Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastui