Mainos

Possen huikea finaali livenä Espoo Metro Areenalla – liput myynnissä

Katsojilla on tällä kaudella mahdollisuus olla osa Possea. Kauden päätösjakso kuvataan Espoo Metro Areenalla, jonne lipunmyynti on käynnissä!

Posse räjäyttää Espoo Metro Areenan marraskuussa suurempana kuin koskaan! Suosikkisarjan toinen kausi huipentuu huikeaan suoraan Mega Posse -päätösjaksoon 20. marraskuuta.

Nyt myös katsojilla on mahdollisuus kokea kosketusetäisyydeltä ainutkertainen, vauhtia ja vaaraillisia tilanteita täynnä oleva ilta. 

Suomen ykkösposse Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jenni Dahlman, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala laittavat Espoo Metro Areenalla huippuvieraansa ja yleisön kirjaimellisesti likoon. Täällä et vain katsele Possea –  olet osa sitä!

Luvassa on tuttuun tapaan julkkishaasteita, live stunt ja live ralli. Musiikista illan aikana vastaavat Robin ja Kasmir!

Kun kotisohvalla on mainoskatko, areenalla tunnelma jatkuu taukoamatta. Possemaiseen tyyliin luvassa hulvattoman hauskoja yllätyksiä sekä lavalla että yleisön joukossa!

Posse VIP -lippu, joka tuo sinut osaksi esitystä ja sisältää tapaamisen Possen kanssa ennen show'n alkua. Saatavana myös yrityspaketteja.

MEGA Posse lähetetään suorana MTV3-kanavalla 20.11. klo 20.05-21.30

Lue myös:

    Uusimmat